Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

IIC işitme cihazı kullananlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

mka41

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar

IIC işitme cihazları kulakta görünüyor mu bilgilendirir misiniz
teşekkürler.

purdikkat kulagina bakilirsa hepside gozukur bu meretler:eek: saka saka hic gozukmez o cihaz.
aman sende gorunuytor diye hala bi cihaz edinemedin. duymakta zorlanarak yasadigin gunlere yaziiiiik.

Şhukufe çok iyisin ya sen sağlık bakanlığı Tarafından buralara psikolojik destek için mi atandın ne. Insanın içini rahatlatıyorsunuz gerçekten😊😊 ancak bu IIC cihazların görünmemeZliği hakkımda geniş bir kitlenin yorumlarını bekliyorum 😊
Herkese sevgiler..

hic gorunmuyor:p cihazin gozukse nolacak:(elalem duymadiginda sagir demez en azindan:eek: bize kiziyolar sonra iki kere soylettin diye:(

IIC cihaz normalde gözükmez ancak işitme cihaz kulananlar veya işitme engelliler hakkında bilgi sahibi olan herkez, cihazlarımız her ne kadar küçük olursa olsun cihazı taktığımızı fark eder çünkü bilgi sahibi olduğu için gözü arada bir kulağa bakmaktadır haksız mıyım shukufe :D :D

Kesinlikle haklısınız 😄 Aynı şeyi bende yapıyorum ama IIC kullanana rast gelemedim yani sahiden gözükmüyor mu ne 😄

IIC'ler gözükmez. Eğer gözüküyorsa, muhtemelen kazancı yeterli gelmeyecektir. Çünkü zara ne kadar yakın yerleştirilirse, sağlayacağı kazanç daha fazla olacaktır. Eğer gözüküyorsa zardan uzaklaşmış demektir. Dolayısı ile kazancı düşecektir.
Bir diğer açıdan bakarsak: IIC'ler neden o kadar küçük?
Cevap: Malzemeden çalındığı için!..

arkadaşlar cihazıntam olarak modelini yazarsaniz alacak olan arkadaşlar ona görebakar mesalaben
:)

Fatih beye yardımcı olalım bu konuda bilgisi olanlar tavsiyelerini yazabilir.

evet bende merak ettim şimdi , yaklaşık 10 yıldır kullandığım cihaz çok eskidi bıktım her seferinde bakıma vermekten , yeni ve mümkünse hiç görünmeyen bi model almak istiyorum . biraz araştıracağım bu ICC yi.

arkadaşlar bide ariyeten bişe daha soracağım. bu ııc'lerin küçüklüğü kulağın dar ve derinliğine göre yapılır deniyor. peki kulağın kalıbı alındıktan sonra hangi marka diğerlerinden daha küçük üretilebilir.

sonic cihazların kalitesi nasıl sizce ?

allallaaa:eek: bu kadar gorunmesine takilan sagirmi olur diyecem:pama siz sagir diilsinizki azcik isitme kay biyla:( insanlar iste azda olsa duyarken bu kadar susune duskun olurmus:(
kulak icini MEHMET AKSIT BEY ve CEREMICEM betul hanimin yazilarini okuyun. onlar kullanan olmasada bu isin otoritesi:eek: bedavasina bizlere ne guzel bilgi sunuyorlar sagolsunlar.
mehmet bey iste yazmis, malzemeden kitildigini,bunu daha tafsilatli yazmisti:eek: kulak arkasi cihazlarda olan cift mikrofon, bazi seyleri eksik oluyormus. ben sahsen tek mikrofonlu cihazlari hic begenmiyorum.
bide bakima vermek hem cok olurmus, hemde cabuk bozulurmus. bide kalibi pahali bu kulak icinin. bide zara yakin oldugu ben gibi kulaginin tozunun bile degerini dusunenler icin oluuuuuum:( bu bice insanin canini sikar beee.sagolsun koca kalip olsada kulak arkasi cihaziim:eek:

@shukufe

ya arkadaşım sanane nasıl bi kafan var anlamadım senin. Insanlar istedikleri gibi hareket etme özgürlüğüne sahip , ben ister cihazım görünsün ister görünmesin isterim bundan sanane . Bunun yorumunu yapmak sanamı kalmış ,sen sağırsan yada sağır değilsen banane yorumunu kendine sakla , ben görünmesini istemiyorum arkadaşım eğer görünmleyen cihaz varsada alacam , ister takarım ister takmam sananeee seni hiç ilgilendirmez . çok kızdım sana , yok susune düşkünmüş yok size sağır dicemde sağır değilsiniz . Ne ukala şeysin sen ya . Az geliştir kendini çocuk gibi yorumlar yazma

affolaaa:eek: acimiz bir diye yol gostermek istemistim:( eveeet babaneee:eek:korolasi diliiim:p bulbulun cektigi dilinin belasiiiii:(

kalp kırmakla olursa olmaz shukufe bey sitede yeni ola biliriz ama hiç kimseyi rencide etmeyiz hatırla

İİC görünmez görünmesine de bir halta da yaramaz.Zaten yüzde 90 a da olmaz.Kulak deliğin bilye girecek kadar büyükse bir dene derim.

cihazdan bilgim var cihaz olarak tek ümidimiz sabırsızlıkla bekliyoruz :)

merhaba arkadaşlar,

artık işitme cihazı kullanma zamanımın geldiğini düşünüyorum ancak IIC işitme cihazından başka bir cihaz kullanmayacağım. aranızda IIC işitme cihazı kullanan varsa kulakta nasıl görünüyor anlatabilir mi. bir ortama girdiğinde kulağında ne var diye soran oluyor mu. IIC işitme cihazı kullanan arkadaşlar kulakta takılıyken fotosunu çekip atabilir mi ?

teşekkürler.

Üst Alt