Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkamet adresim aynı, fakat belediye sokak ve bina nolarını degiştirdi! Ne yapmalıyım?

kanhapı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
aynı yerde ikamet ediyorum belediye sokak no larını be bina no larında degişiklik yaptı semt bina yada mahalle degişmedi
nasıl bir yol izlemeliyim aynı yerimdeyim

Selamlar. Yeni numaraları kullanacaksın. Gerekirse nufus mudürlgüne gidip yeni adresini teyit ettireceksin

selam teşekkür ederim de bunu sosyal hizmetlere bildirmem gerekmiyormu

muhtarlıktan yeni nolarının olduğu ikametgahı alıp sgk ya bir dilekçeyle yollamalısın

zannetmem çünkü tam anlamıyla adres değişikliği yok banka aynı semtte çokta farklı bir işlem yapmayacaklar düzeltilecek sadece adresteki no lar

kanhapı neyi ne yapacaksın.Soru eksik kalmış biraz.
Bizim mahalleyi başka mahalleye bağlamışlardı geçen sene.Ve bankalar aracılığı ile adres
güncelleştirmelerini istemişlerdi.2009 Eylül ayına kadardı sanırım.
Mahalle muhtarlıklarından ikametgah alınıp bankalara verilmesi istenmişti.
Sormak istediğin bu mu acaba?

evet sanırım aynı ev aynı belediyenin işi sokak ismi ve bina no degişti

mahallede aynı sadece cadde diye geçiyordu sokak yaptılar

ben muhtardan ikemetgah aldım Ziraat bankasına götürdüm.İnternetten emekli sandığı adres değişikliği formunu doldurdum.
nerede adres değişmesi gerekiyorsa internetten güncelleme yaptım.
Sanırım yararlı olur bu bilgiler

teşekkür ederim aslında faydalı olur ben bugün aradım sosyal hizmetleri yeni ikametgahla gel dediler öyle yapıcım birde fikir alayım dedim sorup ögrenmek gerekir degilmi belki başka arkadaşlarımıza faydalı olur bu sorun

benim de ev aynı herşey aynı ama ispat etmen lazım.Yani muhtardan ikametgahla ispat isteniyor.Belediyenin yaptığı değişikliği nüfüs müdürlüklerine kendileri işlemişlerdi.

evet adres degiştirince biraz sorunlu oluyor sanırım

Üst Alt