Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkamet ettiğim ilin dışında bir hastaneden ÖTV için rapor alabilir miyim?

fotom

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Dostlarım bir sorum var bilen varmı sağlık kurulu raporunu başka bir ilden alabilirmiyim ötv indirimi için

TÜRKİYE sınırları içerisinde istediğin devlet hastahanesinden rapor alabilirsin

Kesinmi dostum ben istanbulda ikamet ediyorum şu anda malatyaya gezmeye geldim yani burdan alabilirmiyim

neden yaşadıgınız yerden degilde başka yerden almak istiyorsunuz .....

Burdan en azından fazla uğraştırmıyolar dostum

alırsın fakat ehliyet alırken kullanamassın ötv indirimli araç alabilirsin.

alırsın fakat ehliyet alırken kullanamassın ötv indirimli araç alabilirsin.

dostum benim ehliyet var h sınıfı olarak değişmezmi

alabilirsin. ben uşakta ikamet ediyordum uşakta sorun çıkardılar bende afyondan aldım. alabiliyosun. kanunen hiçbir engel yok.

b sınıfı ehliyetin varsa kursa gidip h sınıfı ehliyet almalısın sadece direksiyon sınavına gireceksin. ama raporu hangi ilde aldıysan o ilden ehliyet alırsın. ehliyet için herhangi özelde olabilir hasteneden ayrı sadece h sınıfı ehliyet alır ibareli ayrı bir rapor alabilirsin. 80 tl paran gider

slm arkadaşlar raporu illa ikamet ettiğimiz ildenmi almalıyız bazı yerlerde ikamet ettiğin ilden al diye yazıyor bazı engeller çıkabiliyor dediler tam bilen varmı acaba

Üst Alt