Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkametgahını aldıramadığım kardeşim bakım aylığında dahil edilir mi?

canfeda20

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
merhaba herkese öncelikle ben hali hazırda evde bakım maaşı almakta iken il değiştirdim adresim değişti ben eşim ve 2 tane 18 yaş altında kardeşim beraber yaşıyoruz kardeşlerimden biri öğrenci ve taşındığım ilde öğrenci kayıdını yaptırdım dolayısıyla burda paylaşamayacağım özel nedenlerden dolayı kardeşlerim 18 yaş altı olduğu için resmi olarak ikametgahlarını aldırmaıyorum yanıma bu durumda bu kardeşlerim evdeki gelire dahil edilirlermi evde bakım maaşı alabilmem için evde 3 kişi hesaplanması lazım ben eşim bide kardeşlerim hesaplanırsa alabiliriz
lütfen bu konuda yardımınızı rica ederim .
saygılarımla.

kardeşlerinizin gelir hesabına dahil edilmesi için ikamet adresinin sizde olması şarttır. eger ikamet adresi sizde değilse maalesef gelir hesabına dahil edilemezler.
yine de alo 183'ü arayıp bilgilenmeye çalışın, rehberlik isteyin.

Gelir kriteri ikameti resmî olarak olmayan ama kız kardeşim yanımda okuyor o sayılırımı abla 18 yaş altı olduğu için adresi resmî olarak memlekette annem babamın yanında geçiyor ama kendisi okulu burda liseye gidiyor bi nevi ben bakıyorum

Üst Alt