Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkametimi üst kata aldırırsam ailemin geliri dahil edilir mi?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
meraba /45 psikoz hastasıyım.ailemın durumu iyi diye bana maas vermıyolar ama ailemde bana 5 kurus vermıyor.suan ailem 4. katta kalıyor.bende ikametgahımı 5. daireye aldırsam (5 daire boş yarı inşaat halinde)ailemden ayrımı gözukurum.aynı binada 1 üste görunucem yani saten cogu zaman 5. katta kalıyorum ailem benı dıslıyor.sizce napmalıyım.
2022 maası baglamadan önce kontrol yapılıyormu

aldır ikametgahını ve hemen başvur alabilirsin maaşı

kontrole gelmezler başvurduktan sonra aradan kaç ay geçerse geçsin bunların parasını toplu öderler.

Gelir fazla olduğu için mi evin lüks olduğundan mı kesiyorlar ?

Arkadasslar yardım 2022 maası hakkında

arkadaslar yuzde 45 sızofrenı psıkoz raporum var.evin maddi durumu iyi ama babam benı eve almıyor.calısmadıgım icin.devletde bı ara basvurdum 2022 baglamadı.zor durumdayım ne yapıcam ikamethagımı baska bıyeremı almalıyım ailenın maddiyatı yansımaması icin.ve 2022 suan ne kadar 45ler icin

3 aylık 849,39 TL alırsın. Ailenin durumu iyi değilse neden bağlamadı? Gelir seviyesi uygunsa ailenin yanında olsan da bağlanır. Ama aşıyorsanız ayrılırsan olur.

Üst Alt