Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki ağır engelli insanın evliliği, daha büyük sorunlar getirmez mi?

sema çetin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
bir bayan arkadaşım, boynundan ayaklarına kdr felç. ve sdc aklı başında, görüyo ve duyuyo. bu halde evlenmiş. eşininde sdc bacakları dizden kesik. şuna saygı duyuyoruz mesela, gönüle söz geçmez, yasakta konulmaz. iyi güzel ama, ikisise bu kdr ağır engelliyken evli olmaları çok büyük sorunlar getirmezmi ? daha başka tutunabilirlerde hayata. çok zor, çok üzücü durumdalar. gördükçe çok üzülüyorum dayanamıyorum. çok aşırı zor durumdalar çnk. bakıcı arıyolar yana döne ama kimse gelmiyoki. rabbim hepimizin yar ve, yardımcımız olsun. hayat çok zorlaştı artık :( :(

Ne yazacağımı şaşırdım.

Allah yardım eder diyoruz ama bir yerden sonra da akıl devreye girmesi gerek. Kaldıramayacağı yükün altına girmemeli insan.

''RABBİM YARDIMCILARI OLSUN'' demekten başka söze gerek kalmamış artık..

Katılıyorum Gökmen abi, Allah yardımcıları olsun. Bazen duygularınla hareket etmemek lazım. Bunun sonucunda üzülsek bile bana göre ileride daha büyük sıkıntı çekmemek için kalbine söz geçirmek lazım. O arkadaşlar umarım mutlu olurlar ve Allahım yardımcıları olur.

Sevgi insanları güçlü kılar,sorunlarını birlikte daha kolay aşarlar..Üzülmeye gerek yok,yapacağınız bir iyilikle sorun çözülebilir.Örneğin bakıcı bulmaları konusuda yardımcı olabilirsiniz...

Üst Alt