Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki antidepresan beraber kullanılabilir mi?

Micro123

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
104
20 mg Cipralex kullanıyordum
Cipralexi yüksek dozda içtiğimde derdim kalmıyordu ama cipralex 20mg dan fazla kullanılamaz yazıyor internette

Yanında 1 antidepresan daha kullansam olur mu?

Doktor durumuna göre uygun görürse 2 çeşit antidepresan yazabilir.

Ezbere kafanıza göre ilaç kullanmak.. doz yükseltmek-düşürmek çok yanlış..bu size anca zarar verir..bırakın ilaç ayarlamasını doktorlar yapsın.

@Micro123,

Abi ben ne depresan biliyorum nede antidepresan biliyorum.

AMA DOKTOR NE YAZDIYSA ONU KULLANIYORUM.

Çökkün mutsuz keyifsiz oluyorum
Dozu yükseltince bu belirtiler gidiyor

BÖYLE BİRDEN VE FAZLACA DOZ YÜKSELTMELERİ ÇOK RİSKLİ OLABİLİR DOĞRUSU. BUNU HİÇ KÜÇÜMSEMEYİN.

@Micro123,

Bu durum bağımlılığı artırabilir. Uyuşturucu kullanmak gibi düşünün. Kullanmayınca yoksunluk sendromu çekiyorsunuz büyük ihtimalle. Eğer böyle devam ederseniz ileride kullandığınız doz da sizi tatmin etmeyecek.

Tavsiyem; doktorun dediğinin dışına çıkmamanız ve yoksunluk sendromundan kurtulmanız için bir süre dişinizi sıkmanız.

Tıbbi olarak kullanılabiliyor fakat kendiniz kullanmaya karar verirseniz ilaç suistimali yapmış olursunuz hatta yaptırımı olabilir. Doktor reçete etmemişse kulanmayın. Ben reçeteli 3 farklı antidepresan, 1 uyku ilacı, 1 duygu düzenleyici ve 1 stimülan kulanıyorum.

Son düzenleme:
@depre,

Bu sorunun tek bir açıklaması var Doktorunuz uygun gördüyse kullanilabilir.rakamlarin bir önemi yok..

Üst Alt