Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki arada bi derede kalmak...

Mathmen

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
hastanede bi kizla tanistim...gayet sevecan,neseli guzel biri...iyi bir insan...yurumesinde azbirsey sıkıntısı var...ama yurumesıne engel degıl...bnse paraplejik durumdayim..ilan-i ask aldim..ve bundan bayagi tedirgin oldum..sonucta bn yuruyemiyom ve birlikte olursak eger butun yuku ona yukleme fikri beni rahatsiz ediyor...hayat ne garip seysin...ne yapsam bilemiyorum...zor gunler yasiyoz zaten birde ortak etmek dogru gelmiyor bana...help me :)

bir şey olmaz kardeşim çok çift var öyle sıkıntı olmaz zaten kadın erkeğe erkek kadına yardım edecek onda çekinme olmuyor zamanla ...bende başta çekniyordum o da çekiniyordu şimdi rahatız

Mathmen

Uçarak kafayı koyarım sana burdan! :) Ne yüküymüş bu! Zaten hayatını sürdürüyorsun, bunun yanına yoldaşlık yapacağın, gönül bağın olan, aşık olabileceğin birinin eklenmesinin ne sakıncası varmış! Dangalaklık yapma, seni heyecanlandırdıysa, tadını çıkar.
İlişkiler sonu düşünmeden yaşanmalı... Mutlu musun, o mutlu mu, tamam. İleride ne olacağı, daha çok birlikteliğe mi yoksa ayrılığa mı evrileceği sonranın işi. Ne demiş ünlü bir Ordulu: Yeşil, deniz, fındık, aşk! :)

Mathmen

Bence hemen olumsuz düşünmeyin, tanışın konuşun ve paylaşın kafanıza takılan her konuda ortak çözüm bularak bir yola devam etme kararı alabilirsiniz ama daha başından olumsuz düşünmek kendinize set çekmek engel çıkarmaktır. Unutmayın zorluklar birlikte aşılır sevgi paylaştıkça çoğalır. :)

Mathmen sonunu düşünen kahraman olmaz demiş atalarımız :D anın tadını cıkar ki bir daha o anı yaşayamaya bilirsin. seni beğenen, isteyen zaten seni o durumda görüp istemiş, gerisi teferruat :)

mattmen cok şanslısın İnşallah mutlu olurusunuz kısmet ayagına gelmiş şans ver hayırlısı olsun

Babam derki nasipsiz dayak bile yenmez.Nasibinizde ne varsa o.
Kasma rüzgara bırak,hayırlısı ne ise o olsun. OturanBoğa gibi bende sana bir hemşerin olarak uçarım..:):)..(aslen orduluyum)

Uçan uçana.:D
Kardeşim aşk kaçınılmazsa dert etmeyi bırak tadını çıkarmaya bak.

Bi de ben uçsam mı ki :) :) :)

Ufukalp adminler beğen veya teşekkür et butonu ekleseler her ikisine de tık alırdın benden. :)

Mathmen Allah mesut etsin ilanı aşk almışsın hiç düşünme :) mutlu ol tadını çıkar iki gönül bir olunca samanlık seyran olur :)

Mathmen
Karşılıklı olduktan sonra düşünmenize hiç gerek bile yok,sevgi her engeli aşar, görünenleri görmez güzel bakar.Sizde güzel bakmaya çalışın ve bu yolda ilerleyin :)

bir hemşerin olarak uçarım..:):)..(aslen orduluyum)
Aaaa neresinden ? :)

Son düzenleme:
41 yıldır bekliyorum bir kez olsun ilanı aşk almadım.adam ilanı aşk almış birde düşünüyor.

Yapmayın Arkadaşlar?
Davul bile dengi dengine çalar
Belki şimdi ön yargı olarak ileriyi düşünmeden karar verebilirler ama ilerde bu ilişkide %100 sorun çıkar ve yollar ayrılır :(
Hiç Boş Bardakla Dolu Bardak Bir Olurmu?

"iki gönül bir olunca samanlik seyran olur" lafı 1100 yıl önceydi

Kardeşim tadını çıkar,keyfine bak. Neyin sonu belli ki. Birde tam aksini düşün, ya o bayan hayatına girmemiş olsa ne kadar sıkıcı olurdu...Yiyin,için,gezin. Her saniyenin tadını çıkarın. Şimdiden mutluluklar dilerim...

Mathmen ilan-ı aşk almışsın ğütür geri ver kardeş bu bana büyük geldi kullanmadım yada babam kızıyor bir bahane bul geri ver :) sakın bulaşma derim kardeşim aşk sevgi denilen bir şey yok inanma sen hepsi gelip geçici heves Eger bir içine düşersen yanarsın bu ğünlerinide ararsın gecen ğündüzün karışır aklın karışır ömrün kısalır piskolojin bozulur bir cok yan etkisi var kardeş ne gereği var bunca sıkıntıları çekmeye

@enes75
gerçek sevgi aşksa zaten olduğu gibi kabul eder. bunu da unutma. iki gönül birbirini sevdikten sonra gerisini halletmek kolay olur. yeter ki engeli problem yapmadan gerçek sevgi olsun. sitedeki dilara ile erkek arkadaşı en güzel örnek. zaten katlanmıyorsan oda gerçek aşk olmaz.

nuri5858
güzel kardeşim orasını Allah bilir. bir denesin dediğin gibi durum olursa bırakması hayırlı tabi ki. ama ya birde gerçekse onu düşün. mutluluğa engel olmuş oluruz. denenmeden bilinemez bu.

Valla bence onyargılarından bi kurtul, benİM hiçbir engelim yok sağlıklıyım ama babam rahatsız babamın engeli benim engelim ben babamı asla bırakmam , ama ben babamı bırakmadıgım için sevdiğim kişi beni bıraktı nedeen biliyomusun o yaşayacagı kadar yaşamış fazla takmamak gerek bilmem neler bahaneler kurarak bıraktı. Yani sevgi meseleleri ne engelli ne engelsiz fark etmez . Bir insan sevmeyi bilmiyorsa yedi kat engelli de olsa sevemez , tek bir kusuru tek bir engeli olmasada sevemez. Hiç bir şeyin bizim olmadığı dünyada herşeyi sahiplenip dünyada kalıcı oldugumuzu dusunerek geleceğe dair cok fazla plan yapıyoruz. ANI YAŞA TADINI ÇIKAR GERİSİ BOŞVER!

kaderortaklari

Düşünün babanız engelli olduğu için o insan sizi bırakmış ki!siz engelli olsaydınız ne olurdu.Bırakın gitsin hiç üzülmeyin çünkü o insandan size fayda gelmezdi,babanız yüzünden sizi bırakan bir adam yarın bir gün Allah korusun sağlıkla ilgili bir sorun yaşasanız o;sizi o halde hiç düşünmeden acımasızca yine terkederdi..Böyle durumlarda kadınlar erkeklerden daha merhametli gibi geliyor bana...
Sağlan insanlara sesleriniyorum şu hayatta hiç kimsenin sağlık garantisi yoktur bunu unutmayın.artı bu dünyada hiçbir canlı ebediyen ayakta kalmayacak ..

Ne hesap kitap yapıyosun. Sende seviyosan bak keyfine.
Aşkın geleceği olmaz, şuanı olur. :D :rolleyes::eek:
Ne laf ettim ama :cool:

hayatı cesur olanlar yaşar cesur olmayanlar ise taşır sizde yaşayın bir kere geleceksiniz dünyaya

bakalim hayirlisi artik...bnde kime ucarim bilemiyorum:)))

19 aylık bi ilişkim var, durum hemen hemen aynı... Biz birbirimizi çok seviyoruz ve önemli olanda bu bence... Çok mutlu olun inşallah...

gönüller BİR olsun

kalpler BİR olsun

canlar BİR olsun

Üst Alt