Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki ayak kemiğimde de ödem var. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

bsra

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 aydır raporluyum 2 ayağımdada ödem var gittiğim doktorlar uzun bir süre iyileşemeyeceğini söylediler.5 saatten fazla ayağımın üzerine basmamam gerektiğini söylüyorlar.iş görmezlik yada malülen emeklilik için ne yapmam gerekir

Hastalığınız hakkında biraz daha detay verir misiniz, ayak kemiklerinizde ödem oluşmasına sebep olan hastalık için konulan tam tanı nedir?

ayağımdaki ağrı nedeniyle doktora gittim kemikte iltihaplanma olduğunu söylediler.daha doğrusu her gittiğim doktor başka şeyler söyledi.ama son konulan teşhis ödem oluşması ve diğer ayağımdada başlangıcı olduğu emarda gözüküyormuş.raporlarım devam ediyor.2 aydır işe gitmiyorm ne kadar sürede iyileşeceğide belli değilmiş.uzun süre alacağını öğrendim son doktordan.

Sizin hastalığınız kemik iltihabı (osteomiyelit) ise, [FONT='inherit'] Ayak için (periyodik giysi değiştirmeyi gerektiren ve ayakkabı kullanım süresini kısıtlayan): [/FONT]% 13-25-35 arası oran alınabilir.. Ödem oluşması için oran verilir mi bilmiyorum. Ödemin oluşmasına sebep ciddi bir hastalık varsa o belirlenmeli önce..

Üst Alt