Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki ayaktaki ağır yanık ve ağrı nedeniyle askerlik durumu ne olur?

serkancankaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli Arkadaşlar 23 yaşındayım küçükken iki ayağımında arkası yandı üst kısımlarına doğruda derin yanıklar var biraz yürüdüğüm zaman ağrı yapıyor acaba askerlikten muaf durumu nedir bilgilendirirseniz sevinirim...

serkan arkadaşım kendimden örnek vererek anlatmaya çalışayım.
askerlik şubesine ask.muayenesi için gittim. kilo boy ölçüsünü aldılar bana askere gitmene engel olacak rahatsızlığın var mı diye sordular ben var Kalp rahatsızlığım olduğunu söyledim bunu kanıtlayabilirmisin diye sordular yanıda anjio sonucu vardı o nu gösterdim beni askeri hastaneye sevk ettiler orada her türlü muayeneyi yaptıktan sonra askere elverişli olmadığıma dair rapor verdiler.

değerli hocam yorumunuz için tşk ederm ancak bir sorum daha olacaktı şimdi sizinki kalp rahatsızlığı bnmki yanık anck yürürken bi süre sonra ağrı yapıyor acaba askere alıpta geri hizmetemi verirlerki ?

serkan o askerlik şubesindeki komutanların bileceği şey senin önünde iki yol var
1) askerlik muayenesinde komutana rahatsızlığını söyleyeceksin seni askeri hastaneye sevk edip orada karar verecekler.
2) Rahatsızlığını saklayıp askere gideceksin orda muayene ediyolar tekrar sanırım orda ki komutanların ne derse o olacak. belki geri hizmete verirler belkide çürük'e ayırır geri gönderirler
Herşy askeriyeye kalmış..
hakkında hayırlısı kardeşim..

Üst Alt