Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki ayrı hastaneden farklı oranlarda rapor aldım. Hangisini kullanmalıyım?

mehmet20

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba.

Ben 14 yıllık tip1 diyabet hastasıyım. 155 kiloyum. 5 yıldır insülin kullanıyorum. Diyabetik ayağım var. böbrekler bitmiş durumdaymış, Sağ ayak 4 ncü parmağım 2 sene önce kesildi, ama iki bacağımada heyetten diz altından kesilmesi kararı alındı. ilk önce Denizli devlet hastanesinden %78 özürlü raporu aldım. Ancak heyette bana bastonun varmı dediler. bende bastonum vardı tekrar yazmasınlar zaten kullanamıyorum diye var dedim. he o zaman kendi işini kendi görüyor diye %78 verdiler ama ağır özürlü demediler. (15 mayıs 2012 de raporu aldım)

Bu arada rahmetli annemin maaşını alabileceğim söylendi. SGK ya gittim. Onlar bizim anlaşmalı olduğumuz hastane pamukkale ünv. hastanesi, oradan tekrar rapor alman lazım dediler. Pamukkale üniversitesinde 15 tahlil, birsürü film çektiler, müthiş bir inceleme yaptılar, 8 tane ayrı polikliniğe gittim Sgk için olan raporu tamamladım. (01.haziran.2012 de)

Eminim ki üniversiteden özürlülük raporu istesem muhtemelen %95 ağır özürlü raporu alırım. (Bunu doktorlar söyledi)

Şimdi ben eşime bakım parasıda bağlatmak istiyorum, ama devlet hastanesi raporunu göstermesem, pamukkale üniversitesinden alacağım rapora göre başvuru yapsam nasıl olur.? Bir mahsuru, sakıncası, olumsuzluğu olurmu.?

sorun olmaz aldığınız raporlardan birisi ile müracaat ta bulunabilirsiniz geçmiş olsun

Hangi rapor işinize geliyorsa onu kullanabilirsiniz.

Üst Alt