Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki ayrı ilde de elektrik-su indiriminden yararlanmam sorun olur mu?

leventdkm

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,ben ankara,da yaaılemle yasıyorum,memur,luğu kazandım istanbula gidiyorum bu haftadan sonra orda yaşıyacagım,şimdi burdakı elektırık su benım uzerıme, sadece su ındırımlı, istanbuldada suyu elektırıgı uzerıme alsam,her hngı bır sorun olurmu acaba, hem burası hem oradı benım uzerıme olsa yanı,şimdıden tessekkurler

Üzerinizde birden fazla abonelik olabilir o sorun değil de suda indirim için sadece engellinin ikamet etitği tek yer olur diyeceğim ama bu işlemler belediyelerden yapıldığından Ankara ile İstanbul'un birbirinden haberi de olmaz diye düşünüyorum, nihayetinde ortak bir sisteme girme durumu yok.

ufukalp abicim tesekkurler,sorun olmaz ınsallah dıye düşünmüşdüm bende:) tesekkur ederım abicim

su - elektrik ve doğalgazda indirim var mı? sadece su için mi indirim var. Bende başvurayım istanbul için

Üst Alt