Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki bacağım polio sekeli, zayıflık ve hareketsizlikten yüzde kaç oran alırım?

NSBMEHMET

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar her iki bacağım poli sökeli sağ ağır derecede zayıf ve kısa sol ise hafif derecede hareketsizlik var sizin tahmininize göre % kaç verirler bana

Kardeş sen müracatını yap, belliki daha önce heyete girmemişsin bir dene olmadı başka hastaneye gidersin.

bu Arada Eğitim Araştırma hastanelerine gitmemeni öneriririm oradan rapor almak zor olur

Tablo_3.4.png

Kendi isteğimle rapor başvurusu yaptım ve aldım

Bu raporu vegi indirimi için kullanabilirmiyim bazı arkadaşlar bana maliye seni sevk edecek diyorlar kimse beni sevk etmedi kendim başvurdum

Ben işyeri evraklarımla başvurarak vergi indiriminden kendi aldığım raporla yararlanmıştım.

Siz elinizdeki raporla başvuru yapın kabul edeceklerdir..

01/10/2012 tarihli aldığım raporumu ankara maliyeye gönderdim vergi indirimi için

bülent abı benimde bir sorum olacak bende yeni rapor aldım % 60 açıklmada da ve teshiş bölümündede şöyle yazıyor diabedes + hipertansiyon ( yani şeker + tansiyon) % 30 vede polio sekelinden % 44 toplamda % 60 aldım ama hem doktorların açıklama bölümdede hemde teshis yani tanı bölümündede sadece bu yazılar var .şeker + tansiyon + polio sekeli yazıyor .sizce oranım düşürülürmü yada bilgi yetersizliğinde dolayı geri gönderirlermi
tşk ederim . yorumlarınızı bekliyorum

%60 la gittiniz ise %40 kesin alırsınız

Inşaallah kabul ederler benim korkum doktorların açıklama bölümde bir şey yazmamaları sadece hastalığın tanısını yazmışlar inşaallah sorun çıkmaz

ben %62 ile gönderdim mehmet bey %57 olarak onaylandı ...
raporda sadece tanı yazıyordu kabul etmediler tekrar ayrıntılı olarak rapor aldım filmlerimide ekleyip gönderdim sorun çözüldü ...
umarım güzel haberler alırsınız ...

yeni baştanmı rapor çıkardınız yoksa rapora başvururken doktorlar dedaylı bilgi yazıyorlar başvuru formuna hani gezidiriyoruz ya dokdor dortor evrakımı onumu gönderdiniz

yeniden rapor aldım aynı hastaneden ilk raporum %67 idi ve %18 olarak geri döndü ...
il sağlık müdürlüğüne gittim onlarda tekrar rapor alın biz hastaneyi heyeti arıyoruz dediler hastane den aradılar hemen ertesi gün tekrar rapor için müracat işlerimi bitirdim ve yeni rapor aldım bu kez %62 verildi %57 olarak onaylandı ...
ortopedi dr undan rica ettim ayrıntılı yazması için oda yardımcı oldu tabloya göre yazdı içine filmlerinizide ekleyelim dedi bu kez sorun çıkmaz dediği gibi oldu onaylandı 5 hafta sonra sonuç geldi .
heyet başkanından da yardım istedim dr un yazığı gibi aynen geçirin dedim sorun çıkıyor ankara açıklamaları tam eksiksiz istiyor herkez yardımcı oldu sorun yaşamadım ...

slm arkadaşlar raporumda aynen şunlar yazılı diapet + hipertansiyon % 30 ve poliosökeli % 44 toplamda % 60 süreklidir 29/11/2012 de aldım ve gönderdim bu gön sonucu geldi ama eksik bilgi var diye teknik lapuratuvar falan ev en alttada koyu yazı ile fiizk bilgileriniz bulgularının yazılmasına denilmiştir şimdi ben sadece fizik doktoruna mı gidecem yoksa dahiliye doktorunada mı tekrardan gidecem yeni rapor verecekler yoksa açıklama yazan bir evrak mı bilgisi olan arkadaşlar tşk.

Yardım lütfen

Üst Alt