Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki bacağımda da lenfödem var. ÖTV'siz araç hakkım var mı?

haskar.05

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim. Benim de sol alt ekstremitede DVT var pıhtılaşmayı bağlı peşinden akciğer embolisi de geçirdim. Mthfr c677t homozigot genetik mutasyon tespit edildi. Şu an her iki bacağımda da lenfödem mevcut ve anormal şişlik var. Yalnız fiziksel olarak bir engelim yok. Bu durumda ÖTV muafiyeti için rapor alabilir miyim? Tecrübesi olan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

Son düzenleme:
haskar.05 Sol ayakta ya da her iki ayakta birden özel donanım olmadan araç kullanmaya mani bir durum varsa ve raporunuzda bu belirtilirse alabilirsiniz. Örneğin; [FONT=sans-serif]"yürüme ve hareket engelleyici ölçüde" şeklinde belirtilirse alabilirsiniz. Biz hangi boyutlarda olduğunu bilemediğimiz için net bilgi veremeyiz. [/FONT]Sol ayak için yalnızca otomatik vites alman yeterli, ama her ikisi olursa elden donanım olur. Raporunuzda özel tertibat yazdığında ehliyet kodlarına göre hareket edersiniz.

Üst Alt