Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki bilekte karpal tünel orta ağır düzeyde sinovit ve tenosinovit için rapor oranı..?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
slm her iki bilekte karpal tünel orta agır düzeyde sinovit ve tinosinovit var oranları hakkında bilgisi olan varmı

slm iki bilekte orta agır karpal tunel mevcut(ameliyat sonrası degerler) karpal tuneel var dırsektemedial epikondilit ve avulsıyon omuzda akromıyon tip 3 boyun fıtıgı oranlar hakkında bılgısı olan varsa lutfen cevap ve sinovıt ve tenosinovıt mevcut

kts olup oranı olan varsa lutfen cevap medial epikondilit ve sinovıt var

Arkadaşalr 2010 yılının sonunda hasatalıgım teşhis edildi mesleki tanı konuldu 2011 ocakta ameliyat oldum ve sonunda dosyam oran belirlenmesi için ankaraya yola cıktı karpala kaç gecek bakalım

Sonucu ben de çok merak ediyorum.. Sinovit ve Tenosinovit nedir bakımdım internetten de, daha önce duymadığım için araştırdım. Ama tam olarak anlayamadığımdan konuyu ilk açtığınızda da cevap yazamadım, şimdi de cevabım yok malesef.. Hangi hastalık grubuna girer anlayabilseydim iyi olacaktı ama onuda çözemedim..

Hangi hastalık grubuna giriyor sizin rahatsızlığınız? Biz, size, yardımcı olamadık ama, siz bize olun artık..:) Yarın birgün benzer bir konu çıkarsa karşımıza tecrübe etmiş olandan bilgi almış olalım ki cevapsız kalmasın sorular..

Hastalığınız hakkında bilgi verir misiniz? Birde sonucu aldığınız zaman buraya yazar mısınız?

her iki elde his kaybı ileri düzeyde sinovit tinosivit var
hareket kısıtlılıgı parmaklarda güçsüzlük hareket kısıtlılıgı bu arada dirsekte medial epikondilit ve avulsiyon sag omuzda akrominyon tip 3 kas yırtıgı boyun sag tarafta fıtık var sonuçlar gelince detayları ve yaşadıgım süreci yazacagım zaten

benim hafif hareket sırasında arada takılma var iki bilekte ise orta düzey ameliyat onrası karpal var dirsekte avulsiyon ve medial epikondilit var omuzda akraminyontip 3 kas yırtıgı başlangıç var boyun fıtıgı ve en major deprasyon cabası dizlerde meniskuste cıktı

ankaradan oranlar belli oldu meslek hastasıdır ama oran gerektırmez dediler saglam mısım

itirazı mahkeme kanalıyla yapıp adli tıp isteyecegiz cünki kocatepe ve yüksek saglık kurulu cok sıkıntı ve oranlar cok düşük veya hiç verilmiyor yoruldum çok meşakatli

Üst Alt