Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki doktor farklı tanılar koydu: Kaygı bozukluğu depresyon veya OKB

Alime34

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
1yildan fazladır masarosman a gidiyom .carpinti el ayak uyuşması vs normal tahlillerde Bir sey çıkmayınca piskiyatri ye yolladılar.ilac kullandım ilk 4 ay fazla etki göremedim.

Sonra ilaç dozu arttıkça carpinti vs azaldı.ama hâlâ evden çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum.hafta da iki markete gidiyom en fazla...neyse aylar sonra benim neyim var demek aklıma geldi.beni piskiyatri labaratuvar ina yolladılar 300 soruluk test cevapladım şekillerin anlamını sordular.sonuc
kaygı bozukluğu depresyon
Cıktı.. tedavim hâlâ devam ama benim ne kaygılarım ne karamsarlığın geçmedi. Dr söyledim oralı olmuyo.

ilacim bitince randevu alamadım mecbur başka dr aldım randevu gittim .teshisimi kullandığım ilaçları anlattım birşeyler sordu cevapladım.
Oda obsesif kompsefih bozukluk teşhisi koydu .baska ilaç verdi aslında bu ilaçları biray kullandım daha iyi geldi gibi.simdi benim teşhisim hangisi.hangi dr a gitsem ...cok mutsuzum.cokuzgunum sürekli hep kötü birşey olacak diye uykum kaciyo deliriyormuyum.. bilmemem korkuyorum...siz bana akıl verin hangisi ne gitsem

psiko rahatsızlığı olanlar deneme tahtası malesef sürekli ilaçlar değişir doğru ilacı bulana kadar devam et

ustam öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ....
eğer imkanınız varsa şayet özel hastaneye yada devlet hastanesinde para ile hocaya muayene olun malesef bizim ülkemizde durum bu para kadar sağlık var bu ülkede...
mesela benim de epilepsi ye benzer bi hastalığım var tam 3 seferdir bana EEG filmi çekiyorlar eeg bozuk çıktı diyorlar neden diyorum mal gibi yüzüme bakıyorlar ordan oraya çok afadersin eşşek gibi sürüyorlar bizi bende kızdım gitmiyorum inşallah ilerde param olunca parayla muayene olacam... diğer türlü hastalığına şifa bulman zorrrrrr....

Misol 100mgverdi geyrek 100mg verdi başka ilaçlar vardidaha önce uykuicin 300mg lik keodey di sanırım bu son kullandiklarim eforix xr vardi

Son düzenleme:
Bu sefer tekrar gittim .diyer dediğim dr randevu alamadığını söyleyince ilaçları rapor verdi...e devlette oğlum baktı teşhis f41.0 panik bozukluk (epizodik paroksismal bu imiş araştırdım bir sey anlayamadım benzer teşhisi olan bilen varmı.

Ilacimi yine deyişti şuan kötüyüm carpinti el ayak titremesi zamanla duzelirm bilmem.bu ilacı kullananların yorumuna baktım intihara sürükler bağımlılık yapar diyo.kullanmasam kötüyüm kullanıcam korkuyorum.kullanan bilgi verebilirmi

VENEGIS XR7.5 MGSAL.28 SERT KAPSNRI)

Biride bu
VENEGIS XR5 MG SALINM.28 SERT KAPSNRI)

sürekli kötu seyler olcagını dusunmen kaygı bozuklugunu gosterıyor mutsuzluk üzgünlükde depresyona isaret edıyor ıkısıde bır arada gözükebilir ılla bırı olcak dıye bırsey yok. Bunların yanında takıntılıkların var ıse okbde gozukebılır yanı bırden fazla hastalık olabılır.

Kendini tokatlamam vs neyin habercisi

Piskiyatri olarak ankesitiye kaygı bozukluğu tedavisi alıyorum 2 yıl oldu raporlu ilaclarim var...

birkaç aydır takıntılarım arttı
bi isik açıksa kapıycam.gece 3.4 kez kalkıp kapı cam çeşme kontrol ediyordum..

.simdilerde birşeylere kızınca kendimi tokatlamaya yumruklamaya başladım.kendi saçlarımı yoluyorum..sinirden..Elimde tabak bardak duvara yere firlatiyorum...kimseye zarar vermiyorum..özgüven im sıfır..

.içimden yalanlar söylemek geliyo..sonra kendi yalanima inanıyorum nerdeyse.

oysa düzgün ahlaklı insan olmak gibi konuları çok önemserdim...inancına ters ti..noluyo bana bilmiyorum
.. .bununla ilgili dr a gitmedim.

. ama bazen aklimimi kaybettim diyorum.
Nolur benimle aynı durumda olanlar tedavi olanlar birşeyler diyin..yas 46 yaşlandıkça kafayı mı yiyorum..

Aşırıda unutkanim

Üst Alt