Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki elinde de sakatlık olanlar ÖTV'siz araç alabiliyor

eyüpözalözken

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar dün gece sitemizde okuduğum bir yazı itibarı ile bursa daki neksar otomobil aş ye telefon açtım bugün benim özür yaporum yüzde 47 arpaslan bey ile görüştüm ver makine mühendisinden raporu faks çekerek bilgi edindik ve h sınıfı ehliyetim olduğu için ötv den yararlandığımı öğrendim hemen araba alımına başladık size tavsiyem özür oranı önemli değil orda yeterki h sınıfı ehliyetimiz olsun araba veriyorlar ama önce duruma da bakıyorlar

araba alacak arkadaşlar duyurulur neksar oto aş bursa
tel:0224 261 51 66
0533 395 14 62
cep hattından ulaşırsanız eğer alparsalan beyi isteyin o size bu konuda açıkça yardımcı olacaktır

bizlerde insanız... saygılar...

Evet uzun zamandan beri var bu bende aldım yetkili bayilerden almakta fayda var servis vs. için

Eyüp, seni şaşırtan ne oldu tam anlamadım?
Sakatlığın ne? Nasıl bir aracı nasıl bir doanımla alabileceksin?
Gelişmeleri ve detayları buraya da yazar mısın lütfen...

sizin adınıza çok sevindim ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
ancak bülent bey'in dediği gibi,tüm detayları bizimle paylaşmanızı bekliyorum.
(şu an nekadar heyacanlı olduğunuzu tahmin ediyorum)
saygılarımla
ergün

ben başlığa öyle bir yazı yazmadım acaba moderatör arkadaşmı değiştirdi özür durumuma göre ben iki elinde sakatlığı bulunan ların ötv den yararlandığını bilmiyorum sadece neksar otodaki alparslan bey söyledi alabileceğimi eğerk iki elinde de sakatlığı olanlar alabiliyorsa ben neden istanbul gbi bir şehirde alamadım söylermisiniz bana hundai bayisine faks çekmiştim raporumu bana olumsuz yanıt verdiler yani ötv indiriminden yararlanamadım

şimdi eğer bu olay doğruysa ist de nerden alabilirim araç yadımcı olursanız sevinirim

eyüp, senin sakatlığın iki elde değil mi? Başlığı ben değitirdim, sen kendi durumun için şaşırınca...

evet iki elimde de var ama iki elindede hasar olanların aldığını bilmiyordum araba alabieceğmi ve istanbul da vermiyorlar varmı alan acaba diye yazdım

Üst Alt