Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki elinden sakatlığı olan kişi ÖTV'siz araç alabilir mi?

sukru345

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaslar forumda aradım ama bulamadım her iki eldende özrü olanlar ötv den yararlanabilirmi.olursa ehliyetimi B den H ye çevirmeyi düşünüyorum.parmaklarda hareket kısıtlılığı var aracım var kullanıyorum.kontrollerdede her hangi bir sıkıntı yasamıyorum ehliyete bakıp geç diyor polıs.elden yüzde altmış rapor aldım vergi indirimi için.

kardeşim sakın ha öyle bir aptallık yapma.10 milyar para için ehliyetten de olursun araba kullanma özgürlüğünden de.forum sayfalarını okursan tek elinde sıkıntı olanlar bile ehliyet yada araç alamıyor.alsa bile kenddisinden başkası o aracı kullanamıyor.sonra demediler deme...

Bence de bulaşma; evdeki bulgurdan olmak var...

kardeşim bir şey daha ekleyeyim.trafik durdurduğunda sakın ellerindeki engeli çaktırma.ehliyetine el koyarlar.git h sınıfı al derler.alamayacağına emin olabilirsin.

bülent abi daha önce size sormuştum benim iki elimdede engel var sizde hiç bulaşmayın demiştiniz şimdi b ehliyetimi değiştirip ötv indiriminden faydalanabilirmiyim acaba yeni çıkan yönetmelikle

sukru345

Maalesef bu konuda net bir yanıt vermem mümkün değil. Birkaç doktorun iki dudağı arasında bu karar.

Bugün heyete girdim sürücü olamaz verdiler aktif olarak araç kullanıyorum trafik denetlemelerinden geçiyorum yılmak yok bir yıl sonra yine deneyecem

Üst Alt