Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki farkli hastaneden farkli amaç için alinan rapor malulen emekliliği etkiler mi?

Aydoga

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben bundan 6 ay once erenkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesinden aldigim rapor ile malulen emekli oldum.Iki gun oncede engelli kimlik karti cikarmak icin maltepe devlet hastanesinde kurula girdim.Maltepe devlet hastanesinden cikan raporum % 45 tedavi ile calisabilir seklinde.Engelli kimlik karti cikarmak icin aldigim % 45 lik rapordan dolayi malulen emekli maasim kesilirmi? Ceveplariniz ve yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim

Aydoga

İnanın kimse "hayır" diyemez! SGK'nın böylesi durumda kontrole çağırdığı arkadaşlarımız da var.

Bence bunu düşünmemek lazım... Ve bence zaruri değilse yeni rapor almamak lazım.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim sagolun.Benim korkum kontrol muaynesine gitmek degil Bir muddet sonra odenmis olan maaslarin tekrardan geri isyenmesi.Boyle birsey olabilirmi sizce. Zaten son gittigim dr yasima bakip sadece kararini verdi.Senin yasin genc dedi.% 45 yazdi gonderdi :(

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim sagolun.Benim korkum kontrol muaynesine gitmek degil Bir muddet sonra odenmis olan maaslarin tekrardan geri isyenmesi.Boyle birsey olabilirmi sizce. Zaten son gittigim dr yasima bakip sadece kararini verdi.Senin yasin genc dedi.% 45 yazdi gonderdi :(

Cok sagolun Ben kendi adima size cok tesekkur ederim.Boyle bir site kurup insanlara yardimci oldugunuz icin.Insanlarin bir birlerine yardimci olmalarina vesile oldugunuz icin.

Kardes mesaj attim sizin posta kutusu dolu diye size mesaj gitmiyor

Üst Alt