Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki farklı yerde engelli maaş başvurumun olması engelli maaşı bağlanmasına engel mi?

eagamer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben vakıflar genel müdürlüğüne maaş başvurusunda bulundum. Bi süre sonra orayı aradığımda kontenjan sorunu olduğunu ve bana şu sıradasınız 3 yılı bile geçebilir netlik kazanması bişey diyemem dedi. Ben de 3 sene boş boş beklemek istemedim ve syd ye başvurdum bugün. E devlet üzerinden vakıflara başvurduğum gözükmüyo. Benim amacım 2 yerden de maaş almak değil ama şu sıralar syd den alsam 3 yıl sonra orası çıkarsa ordan alırım ya da almam bilmiyorum. Sadede gelicek olursam sosyal yardımlaşma derneği sistemden vakıflara başvurduğumu görüp bana maaş bağlamayabilir mi ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

sosyal yardımlaşma derneği sistemden vakıflara başvurduğumu görüp bana maaş bağlamayabilir mi ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
başvuru değil maaşın baglanmıs olması engel olur.yoksa herkes başvuru edıo ama herkese maaş baglanmıyo.3 yıl az bi zaman değil.doğru olanı edıksınız .şartlarınız tutosa 2022 baglanır

Üst Alt