Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki gözümdede keratokonus var. Sağ gözüm % 20, Sol gözüm %40 görüyor. % kaç alırım?

MSF

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim her iki gözümdede keratokonus var.sağ gözüm % 20 sol gözüm %40 görüyor.heyete girsem sonuç ne olabilir.yardımlarınızı bekliyorum ..

Yokmu bilgisi olan :(((

arkadaşım hiç görmeyen göze 32 veriliyor artık hesap et yani

arkadaslar gözden oran almak cok zor ben 2 yildan beri ugrasiyorum sonuc sifir tbc üveyt hastasıyım sol hicgörmüyor sag ise %70 görüyor bir türlü vergi indirimi alamadim durmadan ihtiraz edip duruyorum ne olacak bilmiyorum üstelik ben hastalıktan ötürü tek gözümü kaybetdim digeriise sürekli takipdeyim gerisini siz düsünün allah yardimciniz olsun

SARASOTA,

evet çok üzücü ve bir o kadarda düşündürücü bir durum..Allah yardımcımız olsun..Bende p.tesi başlıyorum işlemlere bakalım sonuç ne olacak..

özcan kamil bey acaba diğer gözün görme derecesinden dolayımı zorluk çıkartıyorlar size .

gözden verilen raporlarda düşünce şu az miktarda da görüyorsa her işini görebilir o zaman yüksek oran verilmez bence anafikir bu

Üst Alt