Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki gün sigortam yatınca 2022 maaşım kesilir mi?

alperen222

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
2022 maşı için başvuru yaptım 1 seneden fazla oldu hağla bağlanmadı işkurdan bir iş buldum başvuru yaptım evraklarımı teslim ettim ama iş yeri uzak olduğu için ve servis çıkarmadığı için hiç başlayamadım işe. ama 2 gün sigortamı yatırmış lar acaba 2022 maşım ile ilgili bir problem olurmu çalışmıyorum şu an . maşı bekliyorum ??
cevaplarınız için şimdiden teşeekkür ediyorum

SAĞLIK KURULU İŞLEMLERİ
21/01/2008 TARİHİNDE SAĞLIK KURULUNA GÖNDERİLDİ
03/03/2008 Yeni Rapor istedi
11/03/2008 TARİHİNDE 21493KARAR NOSU İLE

ÖDEME DURUMU

YAZIŞMA VE EVRAK İŞLEMLERİ
4/01/2008 TARİHİNDE EVRAK İŞLEME ALINDI.
20.03.2008 TARİHİNDE HASTAHANEYE ARA KARAR YAZISI YAZILDI.

TANITI
evrak sitesinde bu yazı var yeni rapor istenmişti benden 17 gün önce hastane yeni raporu gönderdiğiniz söylemişti

güzel kardeşim görülen duruma göre halen raporun degerlendirilmemiş kurulda bekliyor olabilir biraz sabırlı olun herşey yolunda görünüyor siz bu durumdan başka degişik bi durum görürseniz takipte belirtin...

Tam da o 2 günde ssk'dan sormuşlarsa (o zaman kısmetine tüküriim :)) sigortalı olduğunu varsayıp maaş bağlamazlar. Olursa, hemen itiraz eder bağlatırsın.. Ama sanmıyrum ki öyle denk gelsin. Bence hiç bir sorun yaşamazsın.

genelde kısmetsisizmdir :( ama inşallah bir sorun yaşamayız olsa bile umarım dilekçe ile çözümleriz

Başvuruyu yaptığınız tarihteki sosyal güvenlik durumunuzu dikkate almaları gerekmekte... Zira yönetmeliğin Aylıktan Faydalanamayacaklar başlığı altında aktif olarak sosyal güvenlik kurumu ile bağlantısı olanları kastetmektedir...

AYLIKTAN FAYDALANAMAYACAKLAR

Madde 5- (1) Bu Yönetmelik hükümleri;

a) (1.8.2008 tarih ve 26954 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Yönetmeliğin 2. maddesiyle değiştirilen bent, Y: 1.8.2008) 2. maddenin (d) bendi kapsamında olanlar hariç olmak üzere, hangi adla olursa olsun herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan bir gelir veya aylık hakkından faydalananlar ile isteğe bağlı prim ödeyenler dahil olmak üzere Kuruma prim ödeyenler

Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum...

Üst Alt