Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki hafta önce aldığım rapor ile vergi indirimine başvurabilir miyim?

kartal6787

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
aldığım sağlık kurulu raporu özürlü kimlik kartı için % 48 oranında raporda özürlü kimlik kartı alır sekmesi işaretli sadece bununla vergi indirimine başvurabilirmiyim başvuru yaparsam ankara tekrar rapor almamı istermi raporu 2 hafta önce aldım

her şey kuralına uygun düzenlenmiş ise olur.

Basvurabilirsin , vatandasi yormamak icin "kisisel muracaat" ile alinmis raporlari da kabul ediyorlar. (ornek : ben).

Eskiden vergi dairesi vergi indirimi için tekrar hastaneye yönlendiriyordu ne mutlu artık bu uygulamadan vazgeçtiler ise. Ayrıca raporu bugün bile alsanız vergi indirimine bugün bile başvurabilirsiniz.

bende bundan korkuyodum tekrar hastaneye sevk etmelerinden herşeyi baştan alıcaktık benim raporda sadece özürlü kimlik kartı seçeneği işaretli olduğu için kafa yoruyodum vergi indirimine tekrar baştan rapor alacağım diye

canını sıkmak istemem ama raporun üzerinde "vergi indiriminden faydalanır" kısmının işaretlenmiş olması gerekiyor.kesin bilgi için yinede deftardarlığa sormalısın.Rapor almak için kişisel başvuruda yapsanız,hastahanede raporun kullanım amacını soruyorlar ve raporu ona göre düzenliyorlar.

hayır yok ama,raporun arka yüzündeki kutucuklardan biride "diğer (açıklayınız)"diye yazar işte bu kutucuğun bulunduğu kısma "vergi indiriminden faydalanır" diye açıklama yazıyorlar .ama sen yinede elindeki raporun ile defterdarlığa baş vur. inşallah problem çıkarmazlar.senide yanlış yönlendirmek istemem.

Üst Alt