Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki hastalıktan iki ayrı hastane olduğunda toplam rapor oranını kim belirleyecek?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben rapor için muracaat ettim saglık kurulu raporuma tıp 2 hastalıgını yazmış gözden ankaraya sevk etmiş bana raporu kim verecek bulundugum hastane tıp 2 ankarada
sadece gözden rapor verecegine göre bulundugum ilin tıp 2 hastalıgına verdigi rapor ne olacak bu 2 rapor nasıl birleşecek ankara bu ayın sonunda filim çektirmek için tarih verdi ben ne yapmalıyım bu 2 rapor nasıl birleşecek

saglık raporunu kimverecek

arkadaşlar bulundugum ilden saglık raporunu baş vurdum saglık kurulu şeker hastalıgına kalar vermiş göz için ankaraya sevk etti yani göz için bir hastane şeker için diger hastane saglık kurulu kalar verecek bu 2 rapor nasıl birleşecek birleşmezse ne yapmam gerekiyor ben vergi indirimi için rapor alacam karabük defterdarlıgı ankaradaki hastaneye durum hakkında yazı yazdı bilgilendirme istedi ankaraya gittim tarih verdiler muayne olacam kalar daha velirmedi

Bence her iki rapor da ilgili kuruma gönderilecek (vergi indirimi içinse Maliye, emeklilik içinse SGK sağlık kurulllarına), o kurum iki raporu balthazar formülüne göre toplayıp karar verecek.

Üst Alt