Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki ikametgah adres kaydı mümkün mü?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
[FONT=Roboto]evet ben bunu sormak istiom iki adresde kaydım olsun istiom bu mümkünmü adresi ayrıca ayrı ilçede olacak bu mümkünmü bunu yapanlar varmış diye duydum ama nasıl olduğunu bilmiom [/FONT]

Olurda ne için?2022 forumuna yaz kalem cevaplasin basari

iki ilçe kaymakamlıktan yardım almak için mesala

Dolmalık kabak gibi Oyarlar o zaman O yardım edenler😟

İki adrese yardımmı gelcek yani onumu istyonuz

Çift nüfusunmu varda çift yere glck:D

Yazık günah

Şimdi olay şu madde bağımlısı kardeşimden kaçtım dedemin harabe yerine bu başka ilçede onarım için kaymakamliga müracaat ettim onarım maliyeti yüksekti buradan verilen yardım çok azdı maliyeti karsilamadilar ayrıca eski kaymakamlık nakdi yardım yaparken bu yeni kaymakamlık nakdi yardımda yapmıyor Bimerden şikayet ettim sonucunu bekliom nete telden bağlanıp yaziom yani bu yüzden iki kaymakamlinktan yardım almak istiom

Vermezler çift yardım

Çift yardım alamazsınız. 2 farklı adrese kayıt yaptırabilirsiniz;ama esas adres ve diğer adres olmak üzere ikiye ayrılır. Esas(Birinci) adres normalde oturduğunuz adres. Diğer(İkinci) adres ise yazlık veya kışlık adres gibi bi süre için oturduğunuz adres...

Yardımlarda tek adres baz alınır. Olaki devleti bi şekilde kandırdınız diyelim sanmayın yanınıza kar kalır,o kadar engelli aldıkları maaşları dahi ceza olarak ödeme mecburiyetinde kalmışlardır.

RssCip

Asıl olan 1.adrese göre yardım verirler.diğer adrese bakmazlar yardım vermek için.

RssCip

ne devleti kandırayım öyle yapcağıma hırsızlık yaparım d ben hakkım için mücadele ediom

Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

Haklısın kardeş Ne yaparsan yap☺

evet eski adresimi 2. adres olarak gösterdim şimdi eski kymakamlıktan nakdi yardım alıodum bu diğer ilçedeki yeni kaymakamlıktan nakdi yardım alamıom hasarlı ev için yetersiz bi iki yardım çıktı o kadar ondan dedim 2 kaymakamlıktan yardım alınabilirmi diye sordum eskisi yenisi ev onarımı için çünkü bu beyefendilere her iki yardımı yapmak zor gelio

Üst Alt