Ufukalp BuTcHeR OturanBoğa hozgul
Şimdi Abilerim , Daha Önce Bu Konu Hakkında Bilgi Alışverişi Yapmıştık
Tekrar Tekrar Soruyorum İleride Yanlış Tercihler Yapmış Olmayayım.
Ben X Bir Firmasında Çalışıyorum - Tam Zamanlı (Sabah 9 Akşam 6 ) Büro İşcisi Statüsünde
Ama İş Yerine Hiç Gitmiyorum , Evden Tabletle Çalışıyorum
Üstelik Ben İstanbulda İkamet Etmekteyim , İş yerim İzmir sgkdan Sigortamı Yaptırıyor 4a Hizmet Dökümünden edindim Bilgiyi.
Şimdi Ben Başka Bir X Firmasında Çalışmak İstiyorum , Aynı Anda iki İş yerinde Çalışabiliyordum Değilmi ?
Kafama Takılan Soruları Madde madde Yazacağım Cevap Verirseniz Çok Memnun Olacağım Ve Teklifi Kabul Edeceğim
1. A firmasında Çalışırken B Firmasında İş Başı Yapabiliyormuyum ? ( ikisinde de Engelli Kadrosunda)
2. Üstte Bahsetmiştim İlk İş yerim İzmirden Sgk Mı Gösteriyor
İkinci İş yerim İstanbuldan Sgk Girişimi Yapsa Sorun Olur mu ?
3. İlk İş yerimden 1.Derece Vergi İndirimi Alıyorum
Ufukalp Abi Konuyu Biliyosun Sayende Almaya Başladım İkinci İşe Girersem Buradanda Mı alacağım
4. Agi Konusu - ilk İş yerim Agi Ödemesini Yapıyor , ikinci İş yerimde Agi Ödemesi Yapacak mı ?
5. İkinci İşe Girersem , İlk İş yerim Bunun Farkına Varır Mı ? Varırsa nereden Görüyor?
6 . İkinci İşe Başlarsam İlk İş yerime zararı Olur mu ? Veya Bana Zararı Olur mu ?
7. Sgk Tarafından Sorun Olur mu ? Sahte sigorta Paravan Şirket Vs Gibi ( ilk İş yerim Kurumsal Firma , Teklif Aldığım Firmada Kurumsal )
Abilerim Konuyu Tekrar Hortlattım Belkide ama Benim İçin Çok Önemli Karar Olacak.