Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kez 2022 aylığına müracaat ettim. %86 raporla ne kadar aylık alabilirim?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
herkeze merhaba kalem abla benim engelli maaşım 2016 aralıkta kesilmişti iki sefer başvuru gerçekleştirdim fakat en son haziranda başvurumu yaptığımda bağlandı hiç maaş almadım ne kadar alacağım kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim rapor oranı %86 duygusal ruhsal engelli organik olmayan psikotik bozukluk

önder yıldırım
aylık kesildikte sonra en son haziranda başvurmuşsun ve başvurun olumlu sonuçlanmış, aylığın baglanmış.

başvurun haziranda olduğuna göre aylık başlangıç tarihin 1 temmuz. sana 1 temmuzdan 1 eylül'e kadar biirkmiş ödeme + eylül dönem ödemesi yapılacak.
ama eylül'den itibaren 3 aylık değil 1 aylık ödeme yapılacak yönetmelik değişirse.

ben her iki duruma göre de hesap yapayım. yönetmelik yayınlandıktan sonra hangi hesap geçerli sana o zaman söylerim.

eger eylül'de bir aylık ödeme yapılırsa;
eylülde; temmuz + agustos + eylül olmak üzere 3 aylık toplam 1951,55 TL alırsın. ekimde 650,51 TL, kasım'da 650,51 TL alırsın.

eger eylül'de 3 aylık ödeme yapılırsa,
eylül'de; temmuz + agustos + eylül dönem aylığı (eylül,ekim,kasım) olmak üzere toplam 5 aylık 3252,58 TL alırsın.

kalem hanım benim aylığımn 2016 da kesildi haziran 2018 de tekrar bağlandı bende toplu aylık alır mıyım

Üst Alt