Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kez hava değişimi verdiler, üçüncüde muaf olur muyum?

homosapiens

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sorum şudur bana 15 gün sonrada 30 gün hava değimi verdiler. Yaygın anksiyete bozukluğu benim bildiğim var. Askerde uyum bozukluğu diye birey çıktı. İki kere hava değişimine geldim. Acaba üçüncüde benim muaf ederler mi. Yada tekrar doktora cikarirlarmi. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kardeşim bende de bipolar bozukluk var. Bana da uyum bozukluğundan ikinci hava değişimi verildi. Şimdi benden askeri işlevsellik değerlendirme ve kıta kanaati formu istiyorlar. Ayın 23'ün de hava değişimim bitiyor ve birliğime teslim olacağım. Sonra tekrardan sevkimi isteyeceğim. İnşallah bu sefer alırım ve umarım sen de alırsın.

Valla komutan sağolsun zarflar birşey veriyor doktor onu görünce dikkate alıyor. Bakalım be olacak isteyerek de girmiştim ama bilmiyorum orada sıkıntı çıktı.

Ben de 23'ün de teslim olacağım kardeşim. Umarım ikimiz de alır ve kurtuluruz bu beladan. Şimdiden geçmiş olsun, gönlünce olsun.

Komutan aileme mektup göndermiş ve ailemin aramasını istemiş

Komutan aileme zarf göndermiş çocuğunuzun psikolojik durumu ile ilgili bize yardımda bulunun diye. Bababmda komutanı aramış 15+30 hava değişimi almıştım. Şimdi birliğe döndüğünde 45 gün daha hava değişimi alır demiş. Bu ne demek oluyo. 45 gün hava değişimi bitince tekrar askere gisecekmiyim. Lütfen yardım edin.
Ayrıca benim hava değişimi 45 gün alacağımı nerden biliyor. Hava değişimini doktor veriyor.
Lütfen ilgilenenin.
Bildiğim rahatsizliklarim. Uyum bozukluğu yaygın anksiyete bozukluğu.
Lütfen.
imtaraba OturanBoğa
OğuzHan112
yusufbozkurt

bana 45 gün vermişlerdi. Eve geldim dinlendim ardından askere geri gittim beni görevden düştüler koğuşa baktım bitirdim. Ama bana 45 gün verirken çürük raporu gibi bişi vermeyi teklif etmişlerdi kabul etmemiştim. O zamanlar kafam bazı şeylere basmıyordu.

Benimkide yaygın anksiyete bozukluğu ve uyum bozukluğu.

Lütfen yardım edin.

Üst Alt