Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kez psikolojiden hava değişimi aldım. Muaf olur muyum?

zedge

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Abilerim kardeşlerim dayanacak gücüm kalmadı 6 aylık kısa gözüken süre yapılır denilen süre bu hastalığı yaşayanlar bilir geçmiyor duvarlar üstüme üstüme geliyor annemi kaybettiğim için psikolojik sıkıntılarım başladı sonra askere geldim burada rüyalarımda sürekli annemi gördüm annemin sureti sanki yanımdaymış gibi halisinasyonlar gördüm iyice kafayı yemek üzereyim babamda durumumu bildiğinden dolayı evde yemeden içmeden kesilmiş onada bir şey olacak diye çok korkuyorum ben acemi birliğimi bile tamamlayamadım acemiden ustaya geçmeden 2 kez 1 er aylık hava değişimine çıktım toplam 2 ay hava değişimi komutanlarım benim sıkıntımı sormadan derdimi dinlemeden kıta anketime el verişli yazıyorlar doktorda komutanlarım kıta anketime el verişsiz yazana kadar heyete çıkartamıycağını söyledi bugun itibariyle yeniden dönüyorum birliğime kıta anketim hazırlanıp yine hastaneye çıkıcam sizce sonuç ne olur

zedge

Birlik amirlerinin görüşü önemli,
Ancak hekimde kanaat oluşursa kimseyi dinlemez direkt muaf eder, bunu kimse de sorgulayamaz,

Üçüncü gidişinde inş muaf olursunuz,..

Geçmiş olsun. peki hava değişimi sırasında Dr. göründünüz mü?

Nurtan

Hayır görünmedim İstanbul da gittim birliğim den sevk alıp gitmem gerektiğini söyledi artık çok korkuyorum yaşama sevincimi kaybettim

Sevkinizi alın Dr. gidin gittikten sonra durumunuzu birliğinize bildirin.

OğuzHan112

Dün muaf oldum birliğime dönünce komutanlarıma durumumu anlattım onlarda görüşlerini olumsuz yazdığını söylediler askeri işlevselliğime doktorumda iyiydi iki kez hava değişimi aldığımı ve burada anlattığım gibi durumu mu doktoruma da anlattım yapamadığımı söyledim oda direk seni askerlikten ayırıyoruz dedi evraklarımı sağlık kuruluna götürüp işlemlerimi başlattım ertesi günüde raporumun sonuçlarını aldım birliğime döndüğüm de askeri malzemelerimi teslim ettim ve çıkışım verildi.

OğuzHan112

Tek düşüncem şu el verişli değildir raporumun fotokobisini alamadım kışladaki fotokobi cihazı bozuktu komutanlar biz yeni fotokobi cihazları geldiğinde askerlik şubesine faks çekeriz oradan alırsın dediler aslı birliğim de şuan bir sıkıntı çıkar mı elimde el verişsiz aldığıma dair hiç belgem yok şuan e nabız da raporlarıma da daha düşmemiş

Üst Alt