Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kolum dirsek altı yok. Ehliyet alabilir miyim?

ferhat7256

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Onceleikle herkese merhaba kusura bakmayan nereye yazacagimi bilmiyorum bi sorum olacakti

benim her iki kolum dirsek alti yoktur ama araba kullaniyorum rahatca raporumda h sinif ehliyet alabilir ortez protez kullanmasi gereklidir ozel tertibatli arac kulanmasi gereklidir

surucu kursuna gittim raporun 2017 olnadi lazim dedi rapor 2008 senesidir kanunlar degistigi icin alamazsin yeni rapor icin ehliyet basvurusu yaptim doktor dedi alamazsin ehliyet rapor puanim yuzde 81 bana yardimci olurmusunuz doktor dedi alamazsin ama neden raporda diyor h sinif alabiliyorsun arkadaslar yardim edermisiniz

ferhat7256

Evet, insan işini bilen, aklı başında doktor/heyet bulabilirsen ehliyet de ötv'siz araç da alabilirsin. Aracı dirsek altı protezle mi kullanıyorsun yoksa çıplak kolla mı?

Suan ciplak elle kullaniyom abe ehliyet alabilecegim bi bildigin heyet varmi yardimci olurmusun abe istanbulda cikarabilirmiyim

Abi seni rahatsiz belki ediyorum bu ehliyet icin yeniden heyete girmekmi gerek

Evet Kardesım Konu : ''Arac almakla'' ılgılı sanırım hastanelerdekı saglık kurulu aracılıgıyla gene heyete gırmek gerek onun ıcın . Ama bılen bır kısıye sorarak öyle haraket etmenı önerırım ve Allah yardımcın olsun kardesım .

Konu ehliyet abi

Bide anadolunun neresinde alabilirim ehliyet

ferhat7256

"şuradan alırsın" demek mümkün değil. Dediğim gibi, akıllı, işini bilen, namuslu bi doktor/heyet bulmak lazım! Türkiye'de o kadar az ki...

Dogrudur abi faceboktan sana raporomun fotogrrafini attim abi bi baksan

Üst Alt