Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kulağımda %80 işitme kaybı var. %40 rapor alabilir miyim?

kadirerdogan06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim iki kulağımda yüzde 80 işitme kaybı var yüzde 40 raporu alabilirmiyim verirlermi bana yardımcı olursanı z çok sevinecm lütfen

Odyo tesitinde bulunan 500hz 1000hz 2000hz ve 4000hz verilerini bizim ile paylaşır isen sana tam sonuç söyleyebiriz...

%80 kayba çok rahat alırsın rapor oranı tahminim %60dan fazla olur..

slm

gerçektenmi pzartesi gidecez bakalım valla çok sevindim teşekredrim çook saol aydınlattın için

fatih_123;

İşitme kaybına en fazla %52 rapor veriliyor arkadaşım. Bu oran da total kaybı olanlara verilir zaten.

kadirerdogan06;

Odyogramını (işitme testi) tam olarak resim şeklinde buraya gönderirsen bakılabilir. Bahsettiğin değerler ortalamadır. Daha ayrıntılı bilgi lazım ilker'in bahsettiğinden.

slm resim şeklinde nasıl yoluyacam yolamak istiyorm ve bi değerlendirseniz lütfen

resim şeklinde nasıl yoluyacam yolamak istiyorm ve bi değerlendirseniz lütfn

scanner edğiniz yeri bulamadım yaa şuan bilgisayarımda resim olarak duruyor ne yapacam bilemedim

slm

resim olayını yapamadım ama başka test te istediğin biyer varsa söyleyim yani yüzde 40 raporu alabilirim demiii

İlker'in #2 numaralı mesajında istediği veriler lazım. Ancak %40 zor görünüyor 60 db civarı kayıpla. Kaybı daha yüksek bir arkadaşın özrü %39 olarak çıkmıştı.

slm

henüs kafam karıştı kimi alırsın kimi alammassın diyor şaşırdım valla

Arkadaşım almanı ben de isterim ancak yönetmelik belli. Kafadan oran verilmiyor.

slm

bişey daha soracam ben aşker muayenellerinde beytepe askeri hastane ile gata da muayene ye yolladılar heyet sonucunda bana askerliğe elverişli deyildir iyer rapor verdiler yani buduruma askerede almılar beni lokman hekim hastanesinde o raporuda götür yanında verirler dedi sizce verirlermi askerede almadılar

Askeriye raporlarının sivil raporlara bir etkisi olacağını sanmam. Askeriyenin kendi kriterleri var ona göre karar verirler askerliğe elverişlilik hakkında.

Sivilde ise sakatlık oranı cetveli var, ona göre rapor veriliyor.

Üst Alt