arkadaşlar merhaba. benim bir sorum olacak lütfen beni bu durum ile yönlendirebilirmisiniz ?
iki kulağımda da 90 db işitme kaybım var. sol kulağımın zarı yırtık. ameliyat ile düzeltilecek. iki kulağımdaki işitme cihazları naida s5 sp
ama ben kullanamıyorum. bir çok şeyi anlayamıyor ve kaçırıyorum.
sağolsun iş yerimdeki müdürüm beni bir doktora yönlendirdi. işitme testlerimi mr tomografi sonuclarıma göre yeni bir cihazı kendisi ve ya şirket ödeyeceğini söyledi.
iki haftadır bunun sonucları için bekledim. dün doktorumdan. insan kaynakları sorumlusuna gelen mail şu şekildedir.
Özkan Merhaba,
Prf.Dr. Umut Akyol biraz önce beni aradı konsey de alınan karar şu şekildeymiş.
1. Öncelikle delik kulak zarı için yama yapılacağını söyledi (7 aralık tarihine ayrıca randevu almış ameliyat için
Ameliyat öncesi 3 aralık sabah saatlerinde tetkikler için hastaneye gideceğiz).
2. Sosyal hayatını daha iyi idame ettirebilmen için biyonik kulak/implant cihaz takılmasının
Daha iyi olacağına karar vermişler, daha verimli olacağını söyledi.
ne yapmalıyım. sizce ?
iki kulağımda da 90 db işitme kaybım var. sol kulağımın zarı yırtık. ameliyat ile düzeltilecek. iki kulağımdaki işitme cihazları naida s5 sp
ama ben kullanamıyorum. bir çok şeyi anlayamıyor ve kaçırıyorum.
sağolsun iş yerimdeki müdürüm beni bir doktora yönlendirdi. işitme testlerimi mr tomografi sonuclarıma göre yeni bir cihazı kendisi ve ya şirket ödeyeceğini söyledi.
iki haftadır bunun sonucları için bekledim. dün doktorumdan. insan kaynakları sorumlusuna gelen mail şu şekildedir.
Özkan Merhaba,
Prf.Dr. Umut Akyol biraz önce beni aradı konsey de alınan karar şu şekildeymiş.
1. Öncelikle delik kulak zarı için yama yapılacağını söyledi (7 aralık tarihine ayrıca randevu almış ameliyat için
Ameliyat öncesi 3 aralık sabah saatlerinde tetkikler için hastaneye gideceğiz).
2. Sosyal hayatını daha iyi idame ettirebilmen için biyonik kulak/implant cihaz takılmasının
Daha iyi olacağına karar vermişler, daha verimli olacağını söyledi.
ne yapmalıyım. sizce ?