Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kulağımda da 95-100 dp işitme kaybım var. Yeni işitme cihazı önerisi..?

peace26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.
Benim sağ ve sol kulağımda 95-100 dp işitme kaybım var. 7 yıl octicon sumo DM markasını kullanıyorum.
Duymam azalıyor. Artık yenisini almalıyım.
Araştırıyorum. Önerebileceğiniz bir işitme cihazı var mı?

Önce Osman Gazi Üniversitesi KBB kliniğinden Prof. Armağan İncesulu ile görüşmenizi öneririm.

mehmet bey bu koklear ameliyatı sonrası kulak çınlaması tamamen gidiyor mu?

O konu net değil. Bazen çınlama geçiyor, bazen değişmiyor bazen de hiç yokken ortaya çıkıyor!

oticon sumo eski bir teknoloi. analoglara benziyornerdeyse. yeni cihaz arayisindaysaniz oticonun dynamo olanindan deneyin isterseniz. o size daha guzel olabilir.

mehmet beyin onerisi armagan hanima giderseniz kesin koklear implant diyecek. benim kaybimda sizinkine benziyor tek kulakla oticonun chili7 sii kullaniyorum ama pes seslere az geliyor. bu dynamoyu deneseydim keski. dynamo daha kuvvetli.

kesinlikle siemens nitro 7 modelini denemelisiniz bir çok ileri dereceli ve çok ileri kayıplara bir çok cihaz var fakat nitro 7 micon gibi rem eğrisine oturan bir cihaz çok nadirdir.

Üst Alt