Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kulaktaki çınlama/uğultu//cızırtı sesi de farklı!?

HOŞCAKAL

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
4
merhaba arkdaşlar her iki kulağımda uğultu çınlama var sağ da 2005 den beri çınlama var ..bu ses motor sesi gibi şimdi ise solda 2013 de başladı.. bu da cızırtı şeklinde elektrik cızırtısı ..yanı ıkı kulakta farklı sesler var ıkısı aynı olması gerekmiyor muydu sesleri ? yanı biri motor sesi diğeri elektrik cızırtısı farklı ses... kulağında çınlama olan arkadaşlar her iki kulağınızda sesler farklı mı .. yoksa aynı mı ...çınlamanız ileri düzeyde mı benim geceleri en az 4.5 defa uyandırıyor..:(

Manevi sıkıntılar yükselince çınlama herkeste olur

kulaktan kulağa sesler değişir birinde çınlama varken diğerinde olmayabiliyor veya tamamen kesiliyor.. bende yok şuan çok şükür..umarım ilerdede olmaz..bu sesler bence yorgunluğa sitrse göre artıyor azarlıyo....sesleri psikolojik olarak rahatlatan ilaçlala bence çözersiniz veya kan akışını hızlandırarak...deneyin spor yapınca seslerde azalma veya artma oluyormu mesala...bende pc karşısından çok durusam oluyor ama dinlenince geçiyor..geçmiş olsun..

benım koklear ımplant cıkarılan kulaktakı taaa dıpten dudukler otuyor en cok bu bıtırıyor benı
obur kulak cızz bazen dunnngh gunnngh ama o daha hafıf dıpten degılyanı
o kadar betaserc g ıngo kullandım bıseye yaramadı para harcamaktan baska
doktora sıkayetedersen koklear ımplant yapalım dıyolar bende artık doktordan umıt kestım
oncelerı cıhazla bastırırdım duyan klagı artık cıhazda sınırlı etkı edıyor cınlamalara
bır ısle mesgul olurken bırılerıyle konusurken bıde gunduz o kadar rahatsızlık ermıyor amaaa yatmaya kalktımı cıhazı cıkarıp berbat
dua okyunca daha dayanılır oluyor ısım olmazsa

vasoserc bıraz ıyı gıbı mı desem sankı ... shukufe ama benim içler acısı gece uyandırıyor

vasorecle betaserc aynı seymıs galıba
arastırmalada gıngo cok az ama sozde gıbısıne etkılıymız bu betadan vasodanarastımalarda bıle oyle dıse dokunan bısıycık yok
yatmak ıcın az vakıt ayırarak bıde uyuyunca etrafımdakılere cok kesın olarak benı uyandırmayın ne olursada dıye cozdum bunu yanı delıksız agır uyku uykumu kandırıyor olur olamaz zamanlarda uyanmıyosun
bıde beden hareketsız kalırsa uykudan uyanmak kolay oluyor elımden geldıgı kadar yurumeye hareket etmeye vakıt ayırarak cozdum bunuda

yazdıklarından bişey anladıysam arap olayım:);)shukufe

ehhh napalım kucukten sagır olup dudak okumadan laftan anlamayan benım gıbılerle aynı olamazssın dıymı ıdare et bunu anlatmısım :(:):p

olur shukufe;) ama sabır taşı gibi olmayı da öğretti hayat:rolleyes:

Üst Alt