Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki raporu birleştirmek gibi bir olanak var mı?

söğüt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim % 54 sürekli sağlık kurulundan almış olduğum raporum var şimdide %35 ağır osas (apne) raporu verdiler bu ikisini birleştirebiliyormuyuz bu raporların bana negibi getirisi olur bilgiverebilirmisiniz

Öyle bir şey yoktur. son aldıgın rapor geçerlidir

tekrar sağlık kuruluna randevu alıp tekrar heyete girebilirsin demişlerdi o yüzden sormak istedim ramazan bey %54 raporla araç alabilirmiyim bilginiz varmı artı ben iş kazası geçirdiğim için adli raporumda var %41 ne gibi avantajları hak ediyorum bilgi verebilirmisiniz malul maaşı bağlandı 2008 den itibaren davam hala sürüyor ilk rapor %12 verilmişti onun üzerinden maaş alıyorum yeni raporum yani %41 yeni düzenlemeye gitti rapor konu hakkında bilgiye sahipseniz paylaşırmısınız

Tekrar hastaneden engelli raporu almanızda yarar var tüm şikayetlerinizi belirtip ayrı ayrı olan rahatsızlıkların oranı toplanır balthazar formülüne göre hesaplanıp daha yüksek bir oranda alma imkanınız olabilir. Zaten %40 engel oranını aşıyorsunuz. Bu sadece erken emekli olma sürenizi kısaltabilir. 2. dereceye ulaşmanızla. Araç almak için ise ortopedik rahatsızlığınız olup bunu da raporda belirtilmesi üzerine özel tertibatlı araç alımı yapma imkanınız var.

enaz yüzde 90 rapor alman lazım yoksa alamasn

cevap degil sadece size bir soru 6 ay kesilen maaş tekrar rapor alırsan kaldıgı yerden devam edermi saygılar sunarım

Üst Alt