Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki raporumuz var. Araç alımında hangisini kullanmalıyız?

Burak82

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
2012 temmuz ayında %92 oranında sürekli ibareli rapor aldık. Aynı yıl aralık ayında bir rapor daha gözüküyor. Oranını bilmiyoruz.
İlk aracımızı 92 oranlı raporumuzla aldık sattık
Şimdi tekrar araç alacağız.
92 oranlı raporla alsak sıkıntı olurmu.sürekli raporlarda tekrar rapor alınmasına gerekmyok geçerli diye biliyoruz.

Sistemde en son alınan rapora göre işlem yapılıyor, nasıl oranını bilmiyorsunuz, rapor elinizde değilmi?

aralık tarihli rapor eski raporu iptal eder. eski raporla isteseniz de araç alamazsınız zaten

ilk raporu kabul etmiyorlar zaten en son rapora göre işlem yapılıyor

ilk rapor kabul etseler dahi almayın ikinci raporun oranını öğrenin ve ona göre hareket edin ikinci rapor oranı düşük ve ilk raporu kullanırsanız geriye dönük vergi vs. alabiliyorlar

ikinci raporunda aslı olmalı aslı olmadan işlem yapazsınız

İlk aracımızı 2012 temmuz %92 oranlı rapora göre aldık herhangi bir problem yaşamadık.
İkinci bir raporun varlığından haberimiz yok
Ancak e nabızda ikinci bir rapor gözüküyor 2012 aralık .
Bu raporla ilgili ne oran bilgisi nede başka bilgimiz yok.
1- nasıl öğrenebiliriz ikinci raporun ne olduğunu
2-ilk aracımızı 2013 te aldık 92 oranlı raporu verdik eğer sistemden bakılıyorsa nasıl oldu.

Elimizde öyle bir raporun bilgisi yok
İlk raporun aslını kaybettim okmeydanına gidip aslı gibidir yaptırdık aralık ayında acaba onunla ilgili bir durum mu.
Ancak bize ilk raporun üzerine aslı gibidir kaşe imza yapıp verdiler başka bir heyete vs girilmedi

2012 temmuz ayına ait raporu verdik aracı aldık 2013 te. Enson raporla ilgili bilgimiz yoktu

184 ten gerekli bilgiyi alabilirsin diye düşünüyorum
yada il veya ilçe sağlık müdürlüklerinde ilgili birimlerden öğrenebilirsin

Sürekli raporum ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Arkadaşlar %92 sürekli raporum var
Engelli vergi indirimi slmak istiyorum
Tekrar heyete gönderip yeni bir rapor mu aldırıyorlar yoksa elimdeki sürekli rapor yeterli mi.
Oranımın düşmesini istrmiyorum

Raporumla ilgili sıkıntım

Arkadaşlar merhaba
2012 şubat tarihli raporum %90 üstü rapor ve süresiz
Ancak ötv ile ilgili bir değerlendirme yok raporda. Bayi vergi dairesine sordurdu bir sıkıntı yok alabilirsiniz dedi araçı alacağız
Araç alınabilir mi.
Dayanak varmı ilerde sorun olurmu

İkinci soru : e nabızda 2012 kasım tarihli bir rapor daha gözüküyor engelli maaşı için başvuru yapılmıştı oranı da göremiyorum.
İlk raporuma göre araç alabilirmiyim %92 süresiz.
Kalıcı hastalıktan dolayı ilk raporumuz gererlimidir. Teşekkürler

Üst Alt