Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki sene önce aldığım %40 rapor iptal mi olacak şimdi?

eryaman

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim 2 sene önce aldıgım akciğer rahatsızlığı solunum yolları yani kronik astım %40 raporum var süresiz bu rapor iptalmi olacak yoksa oran artacakmı özürlüyüm hala geçerlimi

geçerlidir yönetmeliği iyi oku bilgilen zamanla netlik kazanacaktır verilen haklar geri alınamaz diye bir madde var rahat ol

merhabalar benim yuzde 40 raporum vardı oranı yukseltmek için basvuru yaptım incelemelerde yuzde oranım dustu yuzde 20 ye ama ben doktorun yazdıgı kagıtları saglık kuruluna teslim etmedim heyete girmemek için acaba sorun cıkarmı eski olan yuzde 40 engelli raporum hiç birsey olmamıs olarak devam edermi

arkadaslar bu yazdıgım konu hakkın da bilgisi olan varmı kalem abla bir bilgin varmı acaba

eryaman

Sevkle gitmediysen heyete girmemek raporun işleme konmamasını sağlayabilir belki. Ama çok çok şanslı olman lazım. Rapor bakanlık sistemine işlenirse ve eğer emekliyseniz, sgk rapora istinaden kontrol muayenesine çağıracaktır

emekli degilim abi 2022 maası alıyorum ben olayı tam anlatım size abi benim yuzde 40 raporum vardı oranı yukseltmek için il saglık mudurlugune basvuru yaptım il saglık mudurlugu yaptıgım itirazı evraklarını hastaneye gonderdi gonderdiği hastanenin saglık kuruluna gittim onlarda elime saglık kurulumuyane formu vererek beni ilgili doktora gonderdiler doktorda yapılan muayenede saglık kurulu muayene formuna hastalıgımı ve yuzde 20 yazdı imzaladı evrakı bana verip saglık kuruluna teslim et dedi bende yuzde 20 olduğu için etmedim bir sorun cıkarmı eski raporum devam edermi tesekkurler abi

sonuc neolur acaba genel yayın yonetmenim oturan boga tesekkurler

eryaman

İl sağlık sevki ile gidilmişse rapor kesinlikle sisteme girilir. İki rapordaki farkdan dolayı il sağlık daha sonra 3. bir hastaneye sevk eder. Oradan alınacak rapor katidir.

tesekkur ederim sagolun ama evrakları saglık kuruluna teslim etmedim sorun cıkarmı 2022 maası almaya DEVAM EDRMEYİM 3. HASTANEYE GİDENE KADAR

Heyete girme itiraz falan etmedinse

Hmm ozamn girecen heyete ben hastaneden başvurdun sandım

3cü hastane sonucun kesin olck

İtiraz etme sebebin neydiki düşebilir oranın

itirazda bulunduk oran dusurduler oranı yukselmek için basvuru yaptık aksine oran dusurduler

2ci ve 3cü hastane gtcn sonrası

3cününki geçerli olck

bu yazdığım konu hakkında basına gelen veya bilgisi olan varmı arkadaslar

Üst Alt