Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki taraflı kalça protezi için hangi oranda rapor verilir?

Nurii

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bende iki tarafli kalca protezi Oldum % kac rapor alirim cevap yazarsaniz sevinirim

Kalça protezi için alınabilecek oranlar:

Tablo 3.33.a- Pelvis ve femur kırığı ile kalça artroplastisine bağlı özürlülük. Total kalça replasmanı; unipolar (Tek taraflı) veya bipolar (çifttaraflı) endoprotez (Diz protezi) içerir:

İyi sonuç, 85-100 puan:Tek taraflı:% 19 - Çift taraflı:% 37
Orta sonuç, 50-84 puan:Tek taraflı:% 25 - Çift taraflı:% 50
Kötü sonuç, 50 puandan az:Tek taraflı:% 38 - Çift taraflı:% 75

Ek Bilgi: Özürlülerin yararlanabileceği haklar ve haklarıyla ilgili site rehberi

Arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen iki taraflkalca protezin var bugün rapor icin müracat ettim ortopedi sağ tarafa %19 sol tarafa %19 kulak %2 fizik %8 verdi yarın heyete girecem sonuc ne olur baltazar hesabı bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Teşekkürler yanlız yeni fark ettim vergi indirimi yok ne yapmam lazım rapor dediğiniz gibi %40 çıktı

O raporla işyerinizin bağlı olduğu vergi dairesine başvuru yapmalısınız. Vergi indirimi için çalışıyor olmak gerekiyor...

Tesekkurler bir doru daha sorarsan kizmassin insaallah benim %59 raporun vardi bununla ise başladım vergi indirimi aldım 1999 yılında bu vergi indirimi ile halen daha çalışıyorum ama 2011 yılında engelli kartı almak icin müracat ettiğimde raporunu %36 ya düşürdüler ve ben hala iş yerinde vergi indiriminden yararlaniyorum şimdi % 40 rapor aldım yine vergi dairesine muracatetmem gereki yormu

Kısmet hanım iyi akşamlar son soruma cevap verirseniz sevinirim

Iki kalca protez takildi. Heyet raporu ile erken emekli olabilir miyim acaba. ?

Üst Alt