Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki yıldır ilaç kullanmıyorum. OKB raporu almamda sorun çıkar mı?

Yasamdongusu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm iyi günler. Yaklaşık 7 yıl önce okb tanısı aldım. Son iki yıldır ilaç kullanmıyorum. Öncesinde kullanıyordum takıntılarım hala devam ediyor ve geçmiyor ne yazık ki. Doktora tekrar gidersem rapor alabilir miyim devlet memuruyum. Devlet memurluğuma herhangi bir sorun oluşturur mu bu rapor. Son iki yıldır ilaç kullanmıyor olmam rapor vermelerine engel olur mu? Tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum teşekkür ederim.

İstediğiniz bir şekilde rapor almanız zor gibi gözüküyor.

Bu arada memurlukta kaç yılınız doldu?

Yasamdongusu Pisikiyatri dokturuna muayene olup hastalığın hakkında sıkıntılarını söylersin sistemden zaten daha önceki ikac raporlarını ve tanıyı görür. Tekrar ilac yazar muhtemelen ikinci muayeneden sonra ilac raporu düzenler.Alqcagın yeni ilac raporu ile heyete gire bilirsin daha önceki ilac raporlarını da çıktısını alıp heyette gösterirsen %40 oran alırsın muhtemelen.o.k.b inatçı kronik bir hastalık ilqcka sadece düsunceler hafifler geçmez.zatem ilac ile kısmen düzelen %40,ilac ile tedavisi mümkün olmayan %60 olarak değerlendiriliyor

Üst Alt