Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki yıllık raporla emeklilik mümkün mü?

kalp32

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm dostlar benım ıcın degıl arkadasım 2 yıllık saglık raporu aldı ....sorularıma cevap yazarsanız sevınırım bılgı edınmek ıstıyorum bende %50 engellı adamım tşkler....

arkadasım rapor suresı 2 yıllık şimdi emekli olsa yenıden rapor alması lazmımmı.emeklı olmak ıcın sartlar uygun 7000 gunu var.beledıyede asgarı ucretle calısıyor.......%44 engellı oraını.....

devlet engellılere iş ıcın hıbe destegı verıyormu....nerden nasıl basvuru yapılabılır...karsılıksız para verıyorlarmı....

engellılerın ne gıbı hakları var nasıl ogrenebılırız nerden ogrene bılırız...

ben de 2 yıllık raporla emekli oldum .sgk dan gidip sevk alıp zamanı gelince kontrole gideceğim

kalp32

Rapor süreli de olsa vergi indirim hakkı sürekli ise emeklilik de sürekli olabilir. Süre kısıtlamalı rapor ve vergi indirimi varsa, sgk da emeklilikte kontrol süresi koymuşsa, emekli olup, kontrol zamanı gelmeden 3 ay önce kurumdan sevk alarak hastaneye gitmeli ve kontrol muayenesi sürecini tamamlamalısınız.

2 yıl surelı %68 oranlı engelli raporu aldım. konuyu calıstıgım sırkete bıldırdım bana söyle donduler... cok sacma geldı bana

raporunuzu isterseniz dosyanıza ekleyebiliriz. Ancak raporun tescilini yapabilmemiz için süresiz olması gerekmektedir.
Tescil yaptığımızda emeklilikte faydası olur. Engelli ve kar tatilinde pandemide idari izinli sayılmanız konusunda faydası olur size

Üst Alt