Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki yıllık raporum bitti. Raporu geç alırsam işyerim sıkıntı çıkartır mı?

e.kılıç11

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,

İşitme engelliyim raporum 2 yıllık ve bitti , yeniden başvurdum geç veriyorlar biraz raporu geç vermelerinden dolayı iş yerim ile iligi bir sorun çıkar mı ??

işitme engelliye süreli rapor mu olur ya hangi salak hastane yapıyor o işi. işitme düzelecekmi neden süreli rapor aldın işitme + psikiatri raporun var sanırım ondan. sorun çıkmaz çıkarsada dilekçe yazarsın

psikiyatri raporum falan bn sonradan kaybettim kulaklarımı konuşmam var tıp fakültesi 2 yıllık verdi ilk raporum ztn buydu benim sormak istediğim raporumun süresi geçtiğinden dolayı işten falan atılırmıyım

psiyatri raporum yok

kardeşim ben sana söylüyorum işitme engelliye süreli rapor verilmez bidaha ordan rapor alma..bizde sonradan olduk ama sürekli ömür boyu rapor aldık...bir süre tölerans gösterirler 2-3 ay sen hala rapor getirmezsen atarlar.

saol kardeşim bilgilendirdiğin için

devlet hasthahanesindenmi aldın ?? bende bu sefer devlet hastahanesinden alacam tıp fakültesinden almıştım daha önce

devlet hastanesinden aldım işitme kaybı sinirsel değilmiydi sizin? yoksa başka rahatsızlıktanmı sinrsel ise sürekli rapor vermesi şart ama zar yıtrılır veya başka sebeplerden olur o zmn süreli vereiblir

İşyeriniz neden sizden yeni rapor istedi ki?

Üst Alt