Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki yıllık raporum bitti. Raporu geç alırsam işyerim sıkıntı çıkartır mı?
İşitme engelliyim raporum 2 yıllık ve bitti , yeniden başvurdum geç veriyorlar biraz raporu geç vermelerinden dolayı iş yerim ile iligi bir sorun çıkar mı ??
işitme engelliye süreli rapor mu olur ya hangi salak hastane yapıyor o işi. işitme düzelecekmi neden süreli rapor aldın işitme + psikiatri raporun var sanırım ondan. sorun çıkmaz çıkarsada dilekçe yazarsın
psikiyatri raporum falan bn sonradan kaybettim kulaklarımı konuşmam var tıp fakültesi 2 yıllık verdi ilk raporum ztn buydu benim sormak istediğim raporumun süresi geçtiğinden dolayı işten falan atılırmıyım
kardeşim ben sana söylüyorum işitme engelliye süreli rapor verilmez bidaha ordan rapor alma..bizde sonradan olduk ama sürekli ömür boyu rapor aldık...bir süre tölerans gösterirler 2-3 ay sen hala rapor getirmezsen atarlar.
devlet hastanesinden aldım işitme kaybı sinirsel değilmiydi sizin? yoksa başka rahatsızlıktanmı sinrsel ise sürekli rapor vermesi şart ama zar yıtrılır veya başka sebeplerden olur o zmn süreli vereiblir