Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkili eğitim veren okullarda hizmetli engellilerin mesai saatleri nedir?

Bedirhan58

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ikili eğitim veren okullarda hizmetlinin çalışma saati nekadar sabah 6 akşam 7 mi

bizim okul 09:00-15:30 olduğu halde 17:00'de çıkış oluyor, yani bundan yola çıkarak en erken sabahcı öğlenci olduğu düşünülen bir okulda 19:30'da çıkabilirsin.. Ki benim okuduğum lise de engelli hizmetli vardı bana sakına hizmetli olma 20:00'de anca bitiyor iş diyordu..

DMK DA 8-5 tir. haftalık 40 saattir fakat meb de bu durum değişir. idareciyle iletişim kurarak nöbetle çalışmayı teklif edebilirsiniz. yapacak bişi yok yasal değil ama uygulama böyle...

görme engeliniz varsa kışın erken çıkmanız konusunda yardımcı olabilirler ama müdürün takdiri...

habip50

aynen öyle müdürün takdiri mesela benim müdürüm şeker gibi 16:20'de falan diyor sen git ben yaparım senin işleri düşünün bir müdür bir hizmetlinin görevlerini yapıyor sırf engelliyim ve yardımcı olmak için bu durum ne kadar devam eder bilmiyorum ama 1 gün dahi olsa bunu teklif etmesi ne kadar güzel ne kadar iyi insanların olduğuna delalettir :)

Arkadaşlar işbaşı yaptım. Sabah 8 işbaşı akşam 6 da okul dağılıyor bizim çıkmamızda yine 8i buluyor yani sabah 8 akşam 8

O zaman ne yapmak lazım ikili eğitim veren okulları tercih etmemek gerekiyor

internette bu konu hakkında bir arkadaşın bakanlığa yazdığı dilekçe ve Bakanlığın bu dilekçe'ye verdiği cevap şöyle:

mk1.jpg

mk2.jpg

Arkadaşlar fazla çalıştığın saate mesai yazıyorlar 8 saate birgün izin hakkın doğuyor ben öğlen paydosada çıkmıyorum günlük dört saat mesai yazdırıyorum

Üst Alt