Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci Defa Alınan Rapor İlk Raporu Geçersiz mi Yapar?

claer

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
2000 yılında işe girmek için %40 rapor aldım, Raporumda alınma amacı sadece işe girmek için yazıyordu.Tecrübesiz olduğum için Vergi indirimi ibaresini ekletmek hiç aklıma gelmedi çünkü Vergi indiriminin bu kadar gerekli olduğunu hiç bilmiyordum ve 2010 yılında %40 raporumla Vergi İndirimi için Defterdarlık'a gittim, Defterdarlık Vergi İndirimi yazmıyor diye yeni bir rapor için beni Eğt.Arş.olan bir devlet hastanesine gönderdi 2000 yılında Yüzde 30 verilen sol kol dirsekteki engelime 2010 yılında %26 vererek raporum %40 dan %35' düştü. bu şartlarda vergi indirimi alamayacağımı söylediler tabi ki de bu şartlarda alamam bilseydim böyle olacağını hiç başvurmazdım beklerdim Engellilerin yararına çıkacak yeni bir yönetmelik yapılana kadar neyse şimdi asıl kafama takılan 2000 yılında aldığım raporum geçersiz mi olmuş oluyor bence olmaması lazım ama çalıştığım kurumdaki ileri zekalılar kafamı karıştırıyor.Bilen Arkadaşlar cevaplarsa sevinirim lütfen konuya vakıf olanlar cevap versin benim tahminim yada böyle düşünüyorum diye cevap vermesinler. Saygılarımla, Teşekkür ederim.

Üst Alt