Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci defa rapora başvurmak için ne yapmalıyım?

fatmakaya_

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Bir şey soracaktım, ben üç yıl önce şehir hastanesine heyet başvurusu için başvurmuştum, o zaman tedavide yeniydim, bir de ben çok sık doktor degistirdigim için vermemislerdi heyet raporu,itiraz da etmemiştim, iki yüz TL de para odemistim,iki yıldır tıp fakültesi hastanesine profösore gidiyorum o obsesif kompulsif bozukluk anksiyete bozukluğu teshisleri koydu, beyninden emar falan istemişti, tekrar heyet raporuna basvurcaktim tıp fakultesinde başvuru için randevu vereceklerdi, başvuruya engel çıktı, önce gittiğim hastaneye dilekçe yazmam,itiraz etmem gerektiğini söylediler, dilekçe yazarsam tıp fakultesinde rapor alabilir miyim çünkü iki yıldır oraya gidiyordum, doktorum zaten obsesif kompulsif bozukluktan yüzde kırk rapor alabileceğimi söylemişti, ama başvuruya engel çıktı, bu engeli nasıl duzeltebilirim, nasıl bir yol izlemem gerekiyor, çok acil bilmem gerekiyor,net bilgi bulamadım hiçbir yerde

raporuzun konusu ne olacak, araç alımımı, yoksa farklı özel bir rapor mu, süreçler farklı olabiliyor.

Aile Hekiminiz ile konuyu görüşün öncelikle durumunuzu anlatın. Aile Hekiminiz sizi devlet hastenesinde ilgili doktora sevk eder. Ordanda hastanenin heyetine sevk edilirsiniz. Tıp fakültsi biraz zorlamış sizi, devlet hastanesinde çözmeye çalışın.

Devlet hastanesinin vereceğini çok düşünmüyorum, heyette bulunan psikiyatri biraz gıcık bir adam ,daha once girdiğim için biliyorum,tıp fakultesinden alamaz mıyım

Tıp fakultesinde gittiğim doktora iki yıldır gidiyorum

fatmagul_

Şehir hastanesinde ki psikiyatri sorun yaratıyorsa işte heyetin toplandığı diğer hastaneden alın siz. Ispartada vardır bir kaç tane devlet hastanesi. Heyet raporu verenleri araştırın. Sorun yaşadığınız hastane dışındaki hastanelere yönelin. Tıp Fakültesinden alabilirsiniz ama mesajınızdan orada da sorun yaşadığınızı yazmışsınız. Bir tanıdık bulmadan o sorunu aşamazsınız tıp fakültesinde.

Bugün şehir hastanesine gidip dilekçe yazacağım niye verilip verilmediğiyle ilgili, tıp fakültesinden öyle söylemişlerdi, dilekçe yazarsam çözülmez mi, tıp fakültesinde gittiğim profesör durumumu biliyor , iki yıldır hastasıyım,heyete girerken durum bildirir raporu verecekti, haberim olsun demisti

İkinci rapor başvurda farkli hastaneden alınamaz mi , öyle bir kural mi var, engel olmaması lazım, dilekçe yazarsam çözülür diye umuyorum ama tam bilgim yok

Son düzenleme:
Hakem hastaneye basvurma

Hayırlı günler iki gün önce de bir soru sormuştum, ben üç yıl önce şehir hastanesine heyet raporuna başvurdum o zaman vermediler rapor, itiraz etmemiştim,rapor çıkmadığı için ücretini de ödedim,iki yıldır tıp fakültesi hastanesine profösore gidiyorum o obsesif kompulsif bozukluk anksiyete bozukluğu teshisleri koydu rapor alabileceğimi söyledi ama rapor almak için başvurduğumda başvuruya engel çıkti SDÜ tıp fakültesi hastanesinde. Şehir hastanesinden süresiz raporum olduğu için SDÜ ye basvuramicami ,ancak tedavim SDÜ de sürdüğü için, SDÜ den durum bildirir raporuyla tekrar şehir hastanesinde başvurabilcemi söylediler, obsesif kompulsif bozukluk anksiyete bozukluğu teshislerim vardı, Isparta şehir hastanesi bölge hakem hastane olduğu için ancak şehir hastanesine basvuracagim, bugün il sağlık müdürlüğü ne gittim, itiraz edecektim ama itiraz edilemeyeceğini, şehir hastanesi de raporu vermezse ancak Antalya eğitim ve araştırma Hastanesi'ne ya da afyon devlet hastanesine sevk edebileceklerini söylediler, neden böyle yapıyorlar, acaba ne yapabilirim

Üst Alt