Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el Aktif Tekerlekli Sandalye almak istiyorum..?

Mediha

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
2
Aktif sandalyelerde fiyatların oldukça yüksek olduğunu görüyorum. şu anda sıfırını alma şansım da olmadığı için şimdilik ikinci el bir sandalye almalı mıyım diye düşündüm..
Acaba böyle satılık sandalyeler bulabilir miyim veya böyle satış yapan firmalar var mıdır?

firmalarda olmuyor,olsa bile cok pahalı oluyor.. ben kendime aldıklarımı yurt dısından internet sitelerinden almıştım..

nasıl aldınız peki yurt dısından dahamı hesaplı oluyor ve bana onerebileceğiniz bir site varmı?

döviz düşük iken hesaplı oluyordu, ama internetten almak olmuyo anca tanıdıgın birisi olucak alıcak ve sana getirecek.. birde internette ucuz satanı bulmak falan gerekiyor.. işin kotu kısmı denemeden almıs oluyorsunuz...

Sn mediha şu an benim 2.el satmak istediğim akülü tekerlekli sandalye ilanım forumda mevcut.inceleyebilirsiniz.fiatta da yardımcı olurum.benim ilanımın başlığı 'meyra runner 2. El acele satılık'

cep tel:0 533 498 70 04

Teşekkür ederim ama ben akülü değil normal aktif sandalye almak istiyorum.. Akülü sandalyeler bana göre değil..

istersen bana kucuk gelmiş olan sandalye var 2ci el aldıgım..
biri sopur 200 euroya almıstım.. istersen buradan haberleşiriz...

uygun fiyatlara ikinci el akülü sandayelerim var tel ile irtibat kurarsanız yardımcı olayım
Ayrıca teknik servis oluşumuzda size ayrı bi avantaj diye düşünüyorum ilerde çıkacak sorunlardada size garanti verebilirim.araclara istedigimiz fiyatlarda oldukca makuldür.

www.engelliaractamiri.com
05053661550 05326301459

Sevgili Mediha Antalya dan Akay Medikal medikali yeni açtık 2 ,5 yıllık of li tetraparezi oglum var antalyada birçok engelli arkadaşımız var onlarla dükkanda tanışıp problemlerimizi paylaşıyoruz.biz my cath sonda işini yapıyoruz.ikinci el aktif sandalye yi sahibinden. com dan bulabilirsin.Bu tür araçları görmeden almayın.Yeni paraplejik öğretmen arkadaşımızdan başka arkadaşa çok temiz aktif sandalye ye aracılık yaptık. Dükkanımız Yıldız Mah Yıldız cad 44/4 antalya 5427415161

Üst Alt