Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el araba alımında raporun önemi var mı?

tesla

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ikinci el araba almak iin %42 rapor yeterlimidir. Engelliden engelliye alımlarda hangi durum söz konusu. Engelli taşınabilir olanlarda %93 ve üzeri olanlarda olmaz elbette ama plakası engelli olmayan araçlarda durum nedir. böyle araç ilanları var çünkü...

öncelikle elinde bulunan belgelerin yani rapor ehliyet bunların bilgisini yaz mutlaka yardımcı olunur veya daha önceki açılmış konuları bi araştır mutlaka sorularının cevabı vardır

Soru çok dağınık olmuş sanki arkadaşım.ikinci el arabada raporun ne gibi bir önemi olabilir?rapor sadece sıfır araba alırken ötv ve tüm arabalarda otv ve mtv muafiyeti sağlar.engellilerin kendi kullandığı tertibatlı araçlar var bir de yakınlarının kullandığı araçlar var. Farklı farklı tertibatlar ya da tertibatsız olanlar var tamamen kişiye özel. Sizin kafanızı karıştıran ne? Yada size ne lazım?

olay su hocam araba satısı yapan sıtelerde engellı ılanlarından bahsedıyorum. plaka normal plaka ise ben bunu yazılan fıyattan alabılırmıyım. sonuçta bende engelliyim
bazı ilanlarda h ehlıyet sart dıyor bazı ilanlarda ise Ankara gumruk raporu lazım diyor..yazmıyan ilanlardan bahsediyorum....benim ehlıyetım b sınıfı.

Araç üzerinde halen devam etmekte olan bir vergi istisnası varsa, o vergi istisnasının devam edebilmesi için alan kişinin de vergi istisnalı araç satın alma hakkının/raporunun olması şarttır.

Üst Alt