Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el araç alırsam bakıcı maaşı kesilir mi | KESİLDİ

selcalı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
hekese merhaba ben aranıza yeni katıldım sormak istediğim yastık altında on iki bin TL. lik altınım var satıp ikinci el araç alsam bakıcı maaşı kesilirmi teşekür ederim.

aracı aldıktan sonra evde bakım aylığı aldığınız il müdürlüğüne bildirin. eger hanede kişi başına düşen aylık gelir 572,64 TL'yi geçmiyorsa sorun olmaz.

ikinci el 20.000 TL lik araç aldım ve bildirdim nasıl aldığımı sordular bende yazılı olarak yıllardır birikmiş olan bir miktar altını bozdurup üzerine kredi çekip aldım dedim evde 5 kişiyiz aylık eve toplam giren para 2.300 TL senin kriterlerin uygun değil deyip bakıcı maaşım kesildi. şimdi ne yapabilirim. benim durumumda olanlar varmı

acaba gelen milyonu aşkın Suriyelilere kaynakmı arıyorlar

2300 iyi gelir benim ewe girmiyor o kadar para..

5 kişiyiz tek çalışan benim kişi başı 572 x 5= 2860 tl eve giren 2300tl 560 tl eksik olmasına rağmen neden kesildi.

Kanun tutanakları yani ellerinde olan ama kendileride insiyatif alabiliyorlar eğer senin durumunun iyi olduğunu düşünüyorlarsa kesiyorlar kısaca SYDV elemanı görünce dilenci olmazsan keserler.

Kesmeleri düşünmelerine mi bağlı burada kanun işlemiyor mu kanunen hak ediyorsam kime derdimi anlatayım

Bu ülkede malesef kanunlar olması gerektiği gibi değil kişiye özel kanun çıkarılıp, Kişiye özel işletiliyor kısaca normal bir ülkede yaşamıyorsun malesef bu ülkeye uymak zorundasın uymazsan böyle uydururlar.

Benim arkadaşım da kirada oturuyor krediyle ev alsam sıkıntı olurmu diye sormuş limiti maaşın gecmiyorsa sorun yok demisler

Üst Alt