Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci el araç alırsam bakıcı maaşı kesilir mi | KESİLDİ
hekese merhaba ben aranıza yeni katıldım sormak istediğim yastık altında on iki bin TL. lik altınım var satıp ikinci el araç alsam bakıcı maaşı kesilirmi teşekür ederim.
aracı aldıktan sonra evde bakım aylığı aldığınız il müdürlüğüne bildirin. eger hanede kişi başına düşen aylık gelir 572,64 TL'yi geçmiyorsa sorun olmaz.
ikinci el 20.000 TL lik araç aldım ve bildirdim nasıl aldığımı sordular bende yazılı olarak yıllardır birikmiş olan bir miktar altını bozdurup üzerine kredi çekip aldım dedim evde 5 kişiyiz aylık eve toplam giren para 2.300 TL senin kriterlerin uygun değil deyip bakıcı maaşım kesildi. şimdi ne yapabilirim. benim durumumda olanlar varmı
acaba gelen milyonu aşkın Suriyelilere kaynakmı arıyorlar
Kanun tutanakları yani ellerinde olan ama kendileride insiyatif alabiliyorlar eğer senin durumunun iyi olduğunu düşünüyorlarsa kesiyorlar kısaca SYDV elemanı görünce dilenci olmazsan keserler.
Bu ülkede malesef kanunlar olması gerektiği gibi değil kişiye özel kanun çıkarılıp, Kişiye özel işletiliyor kısaca normal bir ülkede yaşamıyorsun malesef bu ülkeye uymak zorundasın uymazsan böyle uydururlar.