Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el Bebionic sol dirsek altı protez satılıktır

Alis39

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ACİLEN SATILIK.LÜTFEN CİDDİ ALICILAR YAZSIN.

Bebionic protez kol yaklaşık 1 ay kullanıldı herseyi tertemiz oğlum özel egitim masrafları için satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar bilirler arastirsinlar fiyati suanda cok pahali ben yeni fiyatına göre vermeyeceğim 150bin liraya satacagim suanki fiyati trilyonlarda arastirip dönüş sağlayabilirsiniz. sorun yasicaginizi düşünmüyorum omuzdan itibaren sinyaller ile kullanılıyor ben kullanmadım dolapta evde bekliyor ilgilenen arkadaşlara satmak istiyorum.

2 adet pili ve şarj aleti mevcuttur el kısmı 90 derece dönüyor hiçbir kusuru yoktur

Kol protezi

Merhaba protezin dirseği yarımmı tam otomatikmidir?

Emr1453

Dirsekten itibaren pilli omuzunda manyetik cipler var onlarla hareket ettiriliyor.

Tam otomatik yarim değildir.bebionic kolu eli arastirirsaniz anlarsiniz

pim sistemli serbest diz eklemli sol diz üstü protez ayak satılık

Bebionic sağ kol.omuzdan itibaren acil satilik

Bebionic sağ kol, omuzdan itibaren acil satılıktır
ACİL SATILIK.2012 yılında yaptırdım fakat hiç kullanamadım.ilgilenen arkadaşlar zelisalis4@gmail.com adresinden bana ulaşsınlar.200 bine satılıktır ama pazarlık yapılır hiç kullanılmadı ortotek protezde yapildi.ottobock firmasından el kısmı satın alindi

Dirsek altı biyonik kol prtezi cok az kullanıldı. İlgilenen varsa yarı fiyata satılık 2021 model. Cok az kullanıldı derken 1 hafta kullanıl. Şekil olarak sevmedim myo protezimi kullanıyorum.

evet satılık ama sol dirsek altı yanlış yazmışım kusura bakmayın

yanlış yazılmış sol dirsek altı kol protezi

evet satılık ama sol dirsek altı yanlış yazmışım kusura bakmayın

Üst Alt