Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el dizel otomatik araç arıyorum.

keskinay

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hepinize hayırlı mutlu günler ben ortabetik engelliyim [iki ayak dizüstü ampüte]ikinci el temiz dizel otamatik bir araç arıyorum30000tl civarı volswagen toyota mercedes vito kombivan ,honda gibi engelliden temiz kullanılmış bir araç ilginize ,satmak isteyen arkadaşlara duyurulur tel 05325641329

bende toyota corolla mmt elegance var. baston tertibatlı. 2007 ağustos çıkışlı, 76000 km'de. satabilirim...

benzinli ama fiyat vermiyorum. tekliflere açığım...)))

mur37 araban gerçekten güzel ALLAH kaza bela vermesin istedigin fiyat sonmu araçta herhangibir arıza mevcutmu kazası varmıdır

ismayil kardeş benzinliye sıcak bakmıyorum ama yinede sagol hayırlısı olsun

araçda kaza yok açıklama olarak yapılanları yazdım ama eteklerde kısmen boyanmış fal bir şekilde tertibatda sana uyumlu plan projeye gerek yok maalesef fiyatda birşey yamam yanlızca pazarlık adı olsun diye cüzzi ir şey yaparım
ama ne alırsan al allah sanada kazasız belasız kullanmak nasip etsin vito anlatılmaz yaşanır

Üst Alt