Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el satılık akülü tekerlekli sandalye arıyorum?

orhan ergün

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar bana akülü tekerlekli sandalye lazım sıfır veya 2. el fark etmez satan varmı fiyat nedir ödeme nasıl olcak olan kişinin hepsini yazmasını istiyorum

günlük hayatta ve her daim kullancaksanız Otto Bock A200 veya B400 Tavsiye Ederim İkiside 6.000TL Civarında Sosyal Güvenceniz varsa Kurum 2.000TL Civarını Ödemektedir...

selam
Alabiliyorsan sıfırını al bence. ben ikinci el aldım aküsü tekleyip duruyor. akü bulmak için uğraşmak gerekli bir süre sonrada.
bende A200 veya B400 öneririm. B400 almak istiyordum ama raporu ayarlayamadım. As medikalden alacaktım rapor haricindeki tutarıda (2000 lira) taksit yapacaktı ama SGK raporumu kabul etmedi. bende uğraşamadım. istersen bu LİNK ten bir incele. şimdiki fiyatı bilmiyorum, ben almak isteyeli epey oldu. siteden eposta da gönderebiliyorsun. fiyatı ve ödeme seçeneklerinide sorabilirsin.

sayın ygunbt kardeşmiz sıfır al diyorsun ama sıfırıda çok pahalı ayrıca rapor çıkarmakda insanı çok uğraştırıyor o yüzden ağırlığı 2. el üzerinde tutuyorum

belediye felan hepsini araştırdım çok uzun sürüyor hepsini araştırdım çok uzun sürüyor

evet belediyeden alman en iyi ihtimalle 7-8 ay sürer

hocam diyorsun rapor için uğraştırıyorlar hiçte bile ama tabiki şöle bir durum var hangi ildesiniz büyük illerde Rapor olayı sorun ama mesela Bolu da hiç sorun olmuyor tüm hastane personeli engelli insanlara her konuda yardımcı oluyorlar hatta siz istediğiniz takdirde size yardımcı olması için bir personel bile görevlendiriyorlar bence sizler gözünüzü en başından korkutmayın derim rapor felen uzun iş diye 2.El Akülü Arabayı en fazla 2-3 yıl kullanırsın bu zaman zarfında çok rahat bi 500TL masrafın çıkar ;)

Üst Alt